GoRetro fura globalno

Ocjena:

Autor: T.P.

GoRetro je hrvatski dizajnerski brend kojeg je 2015. godine pokrenuo mladi poduzetnik Tomislav Macan. Na domaćoj se sceni tada pojavio s proizvodima poput kožnih tregera i leptir mašni, a danas nakon 5 godina razvijanja ponude i bildanja brenda ponosno predstavlja novu eru u poslovanju.
Male serije, velika kvaliteta
 
Od samih početaka GoRetro u izradi svojih proizvoda koristi samo najbolju kožu koja pruža sve ono što kupac cijeni – praktičnost, izdržljivost i osobnu notu. Riječ je o bezvremenskim handmade komadima koji ne podliježu trendovima. Izrađuju se u malim serijama, čime osiguravaju jedinstvenost te istovremeno označavaju pobunu protiv brze mode i uniformiranosti. Novi webshop ovog domaćeg brenda napokon je okupio sve proizvode na jednom mjestu, a ponuda uključuje putne torbe, dvije vrste ruksaka, nesesere, novčanike različitih veličina i pljoske. Svaki od ovih proizvoda u novom katalogu priča neku posebnu priču, a ono što pružaju baš svi su – funkcija i estetika.
Modna inkluzivnost

Osim kožnog asortimana, Goretro sada predstavlja i novu tekstilnu liniju koja sadržava uniseks majice koje dolaze u tri dizajna i dvije (ne)boje. Opušteni kroj osigurava moderni, urbani look koji mnogi traže u ovom osnovnom komadu garderobe. S lansiranjem nove online platforme za kupovinu ovi se domaći dizajnerski komadi mogu naručiti kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i globalno. Sve informacije o proizvodima, cijenama i shippingu mogu se pronaći na webshopu, a dodatne novosti zapratite i na Facebooku i Instagramu.

Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatsko


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian