Givenchy Gentleman donosi parfem Boisée

Ocjena:

Autor: T.P

Od 2017. godine, linija Givenchy Gentleman nudi novu viziju elegancije koja kombinira smjelost i nježnost. 2020. godina snagu privlačnosti Givenchy Gentlemana pojačava s mirisom bez presedana: Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée, nova interpretacija asortimana koja u potpunosti otkriva svoju senzualnu stranu.
Spoj snage i nježnosti

Iznenađujući miris koji spaja toplinu vatrenog drveta sa suptilnom elegancijom irisa ... Kao gospodin koji u jednakoj mjeri ističe i karakter i svoju osjetljivu stranu. Sastavljeni od strane parfumera: Nathalie Lorson i Olivier Cresp, poput tri prethodne kreacije ove linije, ova cvjetno-drvena te začinska kompozicija vodi nas u mirisni susret čiji šarm djeluje u tri faze:

Početni akordi začina - To je ljubav na prvi pogled od samog početka ... Svježe i višestruko sjeme korijandera spaja se s crnim paprom i oživljava zelene note geranija (zdravac).

Têtê-À-Têtê s Irisom - Iris je više od bezvremenskog elegantnog sastojka, prepoznatljiv je element povijesti Givenchy Gentlemana, potpis sofisticiranosti. U srcu eau de Parfum Boisée, ovaj je cvijet strukturiran oko cedra i kakaa koji daje dodir topline.

Njega osjetila - Tajanstvena dubina pačulija je u suprotnosti  s punoćom sandalovine. Osjetila se udube u gorućem drvenom skladu.
Bezvremenska elegancija dizajna

Moderna adaptacija vintage Givenchy dizajna, bočica Givenchy Gentleman odiše svevremenskim stavom sa svojim prepoznatljivim linijama. Vječna elegancija jednostavnosti. Nakon čisto bijele i smoking crne boje, usvojio je potpuno novi izgled za Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée: bočica je obojena smeđom bojom, dok središnji dio poprima drvenasti dizajn upotpunjen zlatno toniranim slovima.
Givenchy junak

Drzak i nježan u jednom, profinjen i ležeran, seksi i duhovit...Givenchy Gentleman je junak čija osobnost ima više lica, a da ne spominjemo više od jedne kontradikcije. U svakom slučaju, on graciozno potvrđuje svoju jedinstvenost. On se može pohvaliti duhovitim stilom, što se vidi i u oglasnim kampanjama u kojima ga glumi jedan od najtalentiranijih britanskih glumaca: Aaron Taylor-Johnson. Glumac sjajno utjelovljuje  Givenchy kavalira u svoj svojoj spontanosti i eleganciji. On je arhetip današnjeg gospodina: potpuno u koraku sa svojim vremenom, predan je feminist koji se ne ustručava govoriti u obranu bilo kojeg oblika jednakih prava. Nije slučajno što sa suprugom, redateljicom Sam Taylor-Johnson, tvori jedan od najmoćnijih parova našeg vremena.
Preporučena prodajna cijena za 50ml je 563 kn.
Preporučena prodajna cijena za 100ml 786 kn.

Komentari (3 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian