Franck Crema - turska kava spremna za minutu

Ocjena:

Autor: moda.hr

Franck je predstavio novi proizvod u svojoj ponudi - Franck Cremu, pravu tursku kavu koja se može pripremati na klasičan način u džezvi, ali i na jednostavan i brz način prelijevanjem vrućom vodom.

"Franck Crema je prava mljevena, turska kava,a u njenom razvoju pratili smo trend praktičnosti koji sve više dobiva na važnosti uz mnogo nježniji i pitkiji profil odnosno aromu napitka. Ova kava osvaja jednostavnošću brze pripreme, uz puno bogatstvo okusa prave turske kave", rekao je Kristijan Gregorić, izvršni direktor marketinga i razvoja u Francku.
utekst.jpg
Franck Crema
Posebnost ove nove Franckove kave iz linije Rituali jest što pruža pravi okus, miris i doživljaj turske kave, a priprema joj je jednostavna i brza, što omogućuje lako uživanje u kavi u situacijama kada klasična priprema u džezvi iz bilo kojeg razloga nije moguća.

"Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Zbog posebnog načina mljevenja, može se pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi“, istaknula je Vesna Mihatov, tehnolog razvoja za asortiman kave i napitaka na bazi kave u Francku.

Franck Crema je dostupna u pakiranjima od 175 (17,99 kn), 250 (19,99 kn) i 375 grama (29,99 kn), a može se pripremiti kod kuće na klasičan način, u džezvi ili jednostavnije, prelijevanjem vrućom vodom. Crema će uskoro biti dostupna i u pojedinačnim pakiranjima od 9 grama, praktičnim za brzu pripremu i konzumaciju, pa će svi kavoljupci ovu novu, vrhunsku kavu moći uvijek imati pri ruci.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian