Frajer koji je postao Kardashian

Ocjena:

Autor: Davor Margetić

foto galerija
Scott Disick osebujan je nevjenčani suprug jedne od sestara Kardashian, najstarije Kourtney s kojom ima dvoje djece - 3,5-godišnjeg sina Mason Dash Disicka i jednogodišnju kći Penelope Scotland Disick. Je li divan i brižan suprug i otac procijenit ćete sami, no 30-godišnji Scott sasvim je sigurno svojim pažljivo građenim stilom na najboljem putu postati nova ikona stila.

Naime, njegov stil savršeni je spoj američke 'yuppie' šminke 80-tih i 'preppy' elegancije imućnih američkih studenata. Iako u njegovom stylingu nema gotovo ničega revolucionarnog, fascinira način na koji spaja sve moguće boje, te lakoća i karizma s kojom sve to nosi. Disickov stil svojevrstan je hommage osamdesetim godinama 20. stoljeća i svemu onome što je predstavljala Reaganova Amerika - napretku, rasipnosti, egoizmu, površnosti, lažnom sjaju, uspješnim serijalima poput Dinastije i Miami Vicea, preplanulim savršenim tijelima...
utekst2.jpg
Scott Disick - kralj 'preppy' elegancije
Baš poput njegova modnog stila, i lifestyle je također odraz njegova odrastanja krajem 80-tih u Hamptonsu, popularnom američkom ljetovalištu bogatih i slavnih. Scottov dnevni look nevjerojatno podsjeća na 'preppy look' američkih studenata, samo s tom razlikom što od obuće radije bira mokasine, ne brodarice. Upravo te mokasine obično dolaze u svim mogućim živim bojama koje vješto kombinira s bermudama i Ralph Laurenovim polo majicama. Od asesoara se osobito ističe sve popularniji zlatni sat, čisti 80's detalj, te sunčane naočale Oliver Peoplesa i Persola koje nevjerojatno podsjećaju na kultni Ray Banov Wayfarer model.

Stoga se lako može zaključiti kako je Scott Disick 'preppy look' odveo na višu razinu, ili kako bi Kardashianke rekle na "another level" i podario mu svoj sve prepoznatljiviji 'touch'. Za razliku od dnevnog, večernji look odlikuje vrhunac elegancije i savršenosti kroja Tom Fordovih odijela koji na Disickovu mršavu figuru pristaju kao saliveni. Gotovo je nevjerojatno koliko u odijelu s kravatom podsjeća na Gordona Gekka i Patricka Batemana. Zapravo, kako se šuška, toliko da mu je navodno ponuđena uloga u novom remakeu Američkog psiha.
utekst1.jpg
Iako u stylingu nema ničega revolucionarnog, Disick u tome izgleda senzacionalno
Treba naravno priznati kako je Disickov stil uvelike baziran na hrabrom odabiru boja, posebno svih nijansi ljubičaste i roze, a njegova izreka kako ljudi koji tvrde da pravi muškarci ne nose rozu očito ne poznaju niti jednog pravog muškarca danas je već postala legendarnom. Evidentno je da mu je imidž itekako bitan i on to ne krije, u njega polaže puno pažnje, a s obzirom da slobodnog vremena ima napretek (do danas nije sasvim jasno čime se zapravo bavi!) to mu i nije neki problem. Nedavno je iz čiste dosade kupio štap za hodanje od par tisuća dolara i tako hodao ulicama New Yorka.

Kao što smo spomenuli na početku članka, osebujan kakav je u novom serijalu Kourtney and Kim takes Miami Scott je viđen s gusarskim povezom preko oka na kojem su bili ispisani inicijali LD, što znači Lord Disick što je ujedno i ime njegove nove modne kolekcije. Američki mediji oduševljeni su stilom Scotta Disicka, jer simbolizira sve ono 'naj' od američke klasične šminke, te ga smatraju svojevrsnom američkom verzijom Lapa Elkanna. Jedina konkurencija zasad mu može biti njegov sin Mason Disick koji je, sudeći po zadnjim fotografijama, itekako krenuo očevim stopama!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian