Prijateljica moje kćeri Odgovori

 • 2.9.2010. 8:49:17 #1

  ana_zg
  Lokacija: N\A
  Poruke: 467
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Hahahahaha, mislim da si je baš to i moja mama mislila prije koju godinu. Čak me se i sramila, jer sam čitavo jedno ljeto dolazla na plažu na kupanje u martama. No, dobro, valjda svi trebamo proći tu tinejdžerski buntovnu fazu. :)
 • 2.9.2010. 13:30:58 #2

  jopa
  Lokacija: N\A
  Poruke: 10
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  ovaj bi članak bio ok da se ne radi od 15godišnjakinjama..po ovome ispada da klinkice već u osnovnoj školi, čim počnu s pubertetom, trabaju stavljati tone "kreča" na facu da sakriju svoje nesavršenosti..
  pa, ak mala želi hodati nenašminkana, i nesređena, nek takva i hoda..ne silujte ju sa svim tim glupostima da mora bii savršenstvo savršenstva, pustite ju da u miru odrasta.
 • 3.9.2010. 11:48:40 #3

  Heideva
  Lokacija: N\A
  Poruke: 4
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  U potpunosti se slažem s jopom!
 • 3.9.2010. 23:43:41 #4

  ANTONIO
  Lokacija: N\A
  Poruke: 3819
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  JA SE SAMO NADAM DA TA FRENICA NIJE STVARNA CURA I DA NE SLUŠA KAJ TRABUNJA MAMA NJENE FRENDICE. MISLIM PRIČAT KAK JE KLINKA OD 15G NESAVRŠENA, DAJ KOKA POPIJ SI JEDAN JEGER I OHADI, TO SU DJEČICA.A RELATIVNO JE KAJ JE SAVRŠENO- OSIM MENE NARAVNO. JA SAM TOP
  mah mah
 • 4.9.2010. 10:12:47 #5

  Ariel
  Lokacija: N\A
  Poruke: 418
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Ne mogu se suzdržati a da ne komentiram ovaj po meni malo "bolestan" članak. Jeste li se Vi gosp Andreja konzultirali sa Vašom kćerkom prije objavljivanja ovog članka? Ne mogu shvatiti da jedna majka uopće razmišlja na taj način, da li je njena kćer ljepša od prijateljice i ako zapravo je a to ne naglašava-vidjeti kao problem. Baš me šokirao taj stav. Ja osobno sigurno ne bi htjela da mi mama piše članke na modnom portalu o meni samoj kao manje lijepoj od moje prijateljice bucke. To je skroz nekorektno prema objema djevojkama. Ljepota ipak nije sve u životu i čak ako smatrate da se prvi dojam samo jednom ostavlja, sumnjam da će Vaša kćer ostaviti loš prvi dojam ako njena prijateljica bude dotjeranija od nje same. Ako cura ima jak personality ne trebaju joj kile šminke da to istakne, opet, ako ga nema sve kile šminke joj neće baš pomoći da zadrži dobar prvi dojam. Prema tome, ne drži vodu taj stav.

  Općenito prekritične majke mogu izazvati samo loše efekte, prekritičnost njihove djece. Da li bi Vi radije imali kćer bucku koja se zna nositi sa svojim nedostacima ili ljepoticu koja je nesigurna u sebe? Djeca su ogledalo roditelja. Nemojte pokušavati tražiti nesavršenosti u vašoj djeci.
  I am as vain as I allow
 • 4.9.2010. 11:12:50 #6

  ana_zg
  Lokacija: N\A
  Poruke: 467
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Ja uopće nisam shvatila taj članak ovako kako ste ga vi svi shvatili. Prvo, žena nigdje nije napisala kako je njezina kćer manje lijepa od njezine prijateljice bucke. Čak štoviše, istaknula je njezinu visinu, prekrasne oči, kosu... I iz toga zaključujem kako ju smatra ljepšom od njezine prijateljice.

  Nemojmo se zavaravati da fizički izgled i ljepota nisu bitni kad ostavljamo dojam na nekoga. Prvi dojam je uvijek,ali baš uvijek vizualni (osim ako nije telefonski). 70% informacija primamo osjetilom vida i ne možete reći kako to ne utječe na mišljenje koje stvaramo o nekome.

  Opet ste se svi zakačili na šminku, kreč i fasadu. Niti to se nigdje ne spominje u članku. I u konačnici, otkud vam to da je cura 15-godišnjakinja? Ja niti to nisam nigdje pročitala.

  Ariel, slažem se s tobom da prekritične majke mogu izazvati loše efekte kod svoje djece, ali i one s potpunim nedostatkom kritičnosti mogu izazvati iste takve efekte. Pa samo njihove ljepotice i mudrice misle kako svijet samo njih čeka, jer su baš one savršene. Kritika je dobra kad je utemeljena. A možda vam to vaše mame nikad neće reći, ali nitko nije savršen. Samo se treba naučiti nositi s tim i to tako prihvatiti.
 • 4.9.2010. 11:18:18 #7

  Ariel
  Lokacija: N\A
  Poruke: 418
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  pa članak počinje rečenicom "Moja kći ima 15 godina i vrlo je lijepa."

  naravno da ne misli da je ružna ali kritično ju promatra u najosjetljivijoj dobi! mene je zasmetalo što uspoređuje svoju kćer sa njenom prijateljicom...pa šta onda ako je prijateljica manje lijepa a bolje se zna urediti? zar je to takav problem? neka cura nosi ono u čemu se ugodno osjeća...zašto bi se pod svaku cijenu morala "pirlitati"? grozno mi je vidjeti te 15-godišnjakinje u subotu navečer!!!
  I am as vain as I allow
 • 4.9.2010. 11:29:27 #8

  ana_zg
  Lokacija: N\A
  Poruke: 467
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Slažem se s tobom što se tiče 'pirlitanja'. Baš kao što je užasno vidjeti 40-godišnjakinju s dekoleteom do pupka na mjestima gdje izlaze te i takve 15-godišnjakinje. I naravno da se treba nositi onako kako želi, ali kažem ti, i ja sam nosila marte na plažu i moja je mama okretala očima, ali je to bila faza koja me prošla. I kritika moje mame na mene nije utjecala da sam izgubila samopouzdanje, već sam i dalje mislila kako sam super cool i kako ona to jednostavno ne razumije. Danas sam si smiješna.
 • 4.9.2010. 12:50:27 #9

  Ariel
  Lokacija: N\A
  Poruke: 418
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  ha da...nekoga ta faza primi, nekoga ne...pa ne vidim problem ako se cura ne želi "pirlitati". Mene ta faza hvala Bogu nije primila i uvijek sam bila "normalna" pa se nemam čega "sramiti". Ne bi voljela biti jedna od tih 15-godišnjakinja koje se za subotnji izlazak spreme kao noćne frajle jer bi mi danas itekako bilo neugodno. Glavno da je cura zadovoljna svojim izgledom i da ne pokušava svim silama biti nešto što nije. U toj dobi najvažnije je naučiti voljeti sebe sa svim vrlinama i manama. To je neka baza za kasniju nadogradnju karaktera.
  I am as vain as I allow
 • 5.9.2010. 2:49:01 #10

  photorama
  Lokacija: N\A
  Poruke: 320
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Ne znam, meni ova "zrihtana tutto completo" prijateljica zvuči ko neka cajka, a ova neugledna kćer neka prirodna klinka.

Aktivni članovi

lookbook ss 2018

Najnovije s foruma