Javite se! Odgovori

 • 23.2.2010. 13:48:05 #1

  ana_zg
  Lokacija: N\A
  Poruke: 467
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Zvuči interesantno. Za probati. Možda asistentica stilista... :)
 • 23.2.2010. 16:39:53 #2

  bibilulu
  Lokacija: N\A
  Poruke: 89
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Konačno se netko sjetio pružiti ljudima da pokažu kreativnost a bez da moraju znati urednicu nekog trač časopisa, biti prijatelj od ovoga ili onoga pri čemu se vrlo rijetko gleda znanje pojedinca. Vrlo sam znatiželjna i veselim se već prvom editorijalu
 • 23.2.2010. 17:10:32 #3

  NINNA
  Lokacija: N\A
  Poruke: 2909
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  podržavam ideju, ali ne znam baš za slanje fotki u badiću, ipak ovo nije modna agencija, mislim da će vam to slati samo nadobudne klinke. po meni se sa obične fotke može procijeniti nečiji izgled, pa onda pozvati osobu na razgovor.
 • 23.2.2010. 18:31:59 #4

  Ariel
  Lokacija: N\A
  Poruke: 418
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Bilo bi super kad bi se i plaćalo ali ovako mislim da moraš biti upravo nadobudan klinac kao što kaže Nina. Naša moda nije na nekom nivou da bi to iskustvo kasnije nekome moglo neznam koliko pomoći. Ja bi se sigurno javila kad ne bi bilo na volonterskoj bazi jer ovako ispada kao veliko ništa zamotano u lijepi papir a iskustvo koje bi se steklo je upitno. Tražite osobe sa iskustvom i svojom opremom a to im ne mislite platiti, wtf? ???bye Tako nešto bi eventualno moglo dobro doći samo modelima jer će dobiti barem slike.
  I am as vain as I allow
 • 23.2.2010. 20:11:40 #5

  ANTONIO
  Lokacija: N\A
  Poruke: 3819
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  A KAJ ĆEŠ, NEMA SE PARA. DA VAM JA POŠALJEM FOTKICU U BADIĆU?? HIHI
 • 23.2.2010. 20:43:54 #6

  debelimis
  Lokacija: N\A
  Poruke: 381
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Meni je to OK shema...

  Nekada sam i sam volontirao i to u velikoj mjeri... normalno kad sam bio mladji i moram priznati kako mi je to na kraju donjelo prilicno iskustvo... no za one koji ne znaju cemu sluzi volontiranje evo malog objasnjenja kojeg sam nasao na netu...

  Želite li stjecati radno iskustvo i nova znanja bez obzira na plaću – volontirajte! To je ponekad jako dobar način da otkrijete koji vam se posao sviđa a koji ne, jer ga birate isključivo po tom kriteriju a ne kriteriju zarade.
  Volontiranje možemo neformalno podijeliti na ono koje vam može pomoći u struci, vezano uz faks koji studirate, a informacije o tome najčešće možete pronaći upravo na oglasnim pločama svog fakulteta, i na volontiranje koje obavljate iz nekog humanog razloga, stjecanja iskustva ili vlastite promocije svojih sposobnosti ili afiniteta, bilo da želite doprinijeti pojedincima, organizaciji ili zajednici u kojoj živite. Imate veliko srce, višak vremena (ili ga znate bolje rasporediti od drugih), a najveća nagrada vam je lijepa riječ, osmijeh i osobno zadovoljstvo. No, osim osobnog zadovoljstva, volontiranje donosi i brojne druge povlastice i prilike. Svake godine volonterske udruge održavaju kampove, seminare i okupljanja koje sami financiraju, pa se najednom možete naći okruženi brojnim ljudima iz cijeloga svijeta, steći nova znanja, poznanstva, dobiti priliku za posao ili usavršavanje, u najmanju ruku proširiti svoj CV.
 • 23.2.2010. 20:51:00 #7

  debelimis
  Lokacija: N\A
  Poruke: 381
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  U svakom slučaju mislim kako je ovo skroz super jer se pružila prilika za one koji imaju volju i želju, imaju talent a nisu imali gdje to isto pokazati ili nisu imali hrabrosti kucati na vrata... a svi oni koji su i svega 10 dana proveli u modnom biznisu znaju kako se do afirmacije ili posla kod nas dolazi...

  evo jos o VOLONITRANJU
 • 23.2.2010. 22:27:49 #8

  bibilulu
  Lokacija: N\A
  Poruke: 89
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Opet ja moram polemizirat s Ariel. Kao da smo baka i unuka zar ne ? Salu na stranu, no vidim razloga zasto fotografije svog rada ne bi imali frizeri, vizažisti,fotografi ?? Zasto mislis da fotografije mogu koristiti samo modelima ? No dobro, ti si sigurno manekenka pa gledas s tog stajalista ali nikako se tu ne slazem s tobom. Od moje prijateljice unuk ti je fotograf, i mali ide i fotka i da vidis koji ,kako se to zove Book ima. Jako lijepo za doci negdje traziti posao s time. A nekako polazim od sebe. Ja kad god sam trazila kakav posao donjela bi radove i projekte na kojima sam radila Na nekima od njih sam i volontirala i jako mi se isplatilo. Nekad ne direktno kroz novac ,ali na mnoge druge načine. Podržavam ideju. Čak se i ja možda sa svojih ( dobro neću reći koliko godina ) prijavim. Dovoljno sam šašava :))
 • 23.2.2010. 22:41:43 #9

  Ariel
  Lokacija: N\A
  Poruke: 418
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Ja sam samo iznijela svoj stav o takvoj prilici koliko god se možda na prvi pogled učinila primamljiva. Znate kako se kaže u današnjem svijetu "vrijeme je novac"? Smatram kako bi mladi trebali što prije početi zarađivati vlastiti novac iako bi poželjno bilo da se bave poslom koji ih ispunjuje. Imam ohoho prijatelja a i sama sam ista koji biraju i na kraju ništa ne rade a vrijeme prolazi. Opet, s druge strane volontiranje osim humanitarnog ne podržavam jer smatram kako se iskustvo može steći i kroz plaćeni rad. Nečiji trud se bez obzira na iskustvo treba nagraditi. Znam kako je to jer sam obavljala stručnu praksu koja se nažalost još uvijek ne plaća pa mi je to eto bilo dovoljno iskustvo što se tiče volontiranja. No tko voli nek izvoli.
  I am as vain as I allow
 • 24.2.2010. 21:11:02 #10

  jedna
  Lokacija: N\A
  Poruke: 150
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  meni je bas super ideja...ugl. ne trazi visinu pa mi je to super...:)))))))))