Agencije, modeli, castinzi... Seciranje! Odgovori

 • 20.6.2009. 20:54:34 #41

  ANTONIO
  Lokacija: N\A
  Poruke: 3819
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  HIHIHIHI KOJA TEMA.A KAJ ĆE HRVATIMA 50 MUŠKIH MODELA KAD I OVIH NEKOLIKO NIŠ NE RADE, A I KAD RADE ČEKAJU DA IM PEDERČIĆI PLATE PO 6MJESECI. KAJ SE ŽENA TIČE, IMA DOBRIH CURKI NA IZVOZ, A DA SAMO TIHANA PAZI KOG UZIMA JE SRAĆKA GODINE, JER DA JE TAK ONDA BI TIHANINE CURE NEŠ VANI I NAPRAVILE A NJEN NAJVEĆI USPJEH SU CURE KOJE SNIMAJU U JAPANU HALLLLLLO! JEDINO KAJ JE NEŠ PAMETNO RADILA SA BARBY I SA ZRINKOM VAN, A I TU SE NIJE BAŠ OZNOJILA.I ČORAVA KOKOŠ NEKAD POGODI ZRNO.GRIMMIĆI SU ODAVNO OTIŠLI U K---C, NO I TAKVI SJEBANI SU JOŠ UVIJEK BOLJI OD WILME TAK DA JE SVE JASNO.SANDRA I TAK NJEN MARKETING PA NIJE NJIMA TAMO LOŠE, JA BI SE USUDIO REĆ DA ONA DOST PAMETNO RADI.SUZA GUZA JE PRIČA ZA SEBE, A KAJ JE SA BAŠIĆEM HIHIHI??? JAO JAO
 • 20.6.2009. 20:57:54 #42

  ANTONIO
  Lokacija: N\A
  Poruke: 3819
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  NINNA:
  ova Suzana neckmodel stvarno ne kužim gđu.Harapin po čemu je ona model i još 171 piše Tiša, znači cura ima maksimum 169cm,a dobro možda ju Vitas angažira.  A KAJ TI NECKMODEL NE BI SUZY TREBAL IĆ? HIHI PA KRAJ MALE MARINICE FAKAT MORAŠ BIT KONJ PA IZABRATI OVU, TO JE MODEL ISTO KO ŠTO SAM JA DIEGO MARADONA.NO DOBRO... POŠTUJEM SVAČIJI UKUS, POSTAO SAM LIBERALAN HIHI
 • 21.6.2009. 8:34:54 #43

  Louboutin
  Lokacija: N\A
  Poruke: 86
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  koja Suzana
 • 21.6.2009. 14:30:51 #44

  MANESI
  Lokacija: N\A
  Poruke: 2325
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Midiken one and only da ne duljim.Sandrini s kim sam god razgovorila super zaraduju i rade stalno,nedavno sam radila s njenim jednim deckom i samo hvale.Na castinzima i u agencijama generalno ima svega i svacega i treba napraviti selekciju.Puno rade poznansva i te rodbinske pa tako ide sve preko necega.Znamo i koja populacija vlada u tom poslu a kako smo mala zemlja to kod nas jos vise dolazi do izrazaja a da je tu negirana zensvenost ko normalno nesto to je sasvim jasno.Razumijem autora kada pise da fali izbor muskih modela ali toncek ima pravo za koga???za 2 i pol dizajnera koji su odlicni u muskoj modi ali samo za van jer tu jos vlada sve na peglu i crtu.I ima jos par samoprozvanih muskih dizajnera ali to djecja igra i samo to ostalo samo zablude.
  MANESI
 • 21.6.2009. 15:06:50 #45

  MANESI
  Lokacija: N\A
  Poruke: 2325
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Inace i bolji dizajneri ne znaju izabrati modele za pojedinu kreaciju vec je to sve s brda s dola,a koliko je do dizajna sto je bit najvaznije je kako model odnosi i prezentira.Kod nas se svasta vidi pa tako da i jednoj art kolekciji nose starlete ili zavjese nose predivne cure koje ne dodu ni do izrazaja.Ja nekako pokusavam da spojim svoj tip i ono kako mti izgledaju na pisti.Oblizivanja oko ustiju,kas-hod,i izbacivanje slucajnih dijelova tijela me ne zanima to je igra za masu.Iako nemam nista protiv golotinje na pisti u duhu kreacije a ne radi naslovnice,clanka..
  Danas od vani su mi one mrak..Manekenki nisu samo bitne proporcije vec stav,gard hod i onda senzibilnost na pisti koja ostavlja dojam na publiku i fotografiju.Banalni tipovi nisu za pistu event hostese neki se u tome jako gube.
  MANESI
 • 21.6.2009. 15:16:42 #46

  MANESI
  Lokacija: N\A
  Poruke: 2325
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  I danas mlada i svida mi se.
  A to da se zene nazivaju pogrdnim imenima bilo mrsave ili debele
  je odvrtatno i neukusno jer nitko nije kriv kako izgleda a i dizajneri ih biraju,bilo osobna stvar ili da pasu kolekciji.Neki su ekstremni primjeri,pogubi,koji umiru ali toga ima svuda.A i vise kompleksa imaju radi populacije lude koja vlada u tome.Mrsavost je normalna stvar u manekenstvu.Zna se kaj je manekenka nemojmo smanjivati kriterije kao i u svemu u zivotu danas.
  MANESI
 • 21.6.2009. 15:23:14 #47

  MANESI
  Lokacija: N\A
  Poruke: 2325
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  EVO
  MANESI
 • 21.6.2009. 15:52:20 #48

  photorama
  Lokacija: N\A
  Poruke: 320
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  bas sad kad si stavila prekrasnu Karolin Wolter, ima kod nas jedna cura vrlo slicna njoj, koju su na svim castinizima zanemarili, a cura je pojava i pol.
  samo sto kod nas nema ukusa za to.
 • 22.6.2009. 14:12:07 #49

  MANESI
  Lokacija: N\A
  Poruke: 2325
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  Naravno da nase mlade cure koje vani super prolaze
  kod nas na castinzima nisu zapazene.
  Uvijek sam 50% davala prednost mladim curama,neobicnim,
  i neke od tih danas vani rasturaju od posla.
  Kod nas banalnost prolazi,ono umjetne usne,grudi,ringovi u usima,bokovi 96..7..8.
  Ima lijepih zena po nasem gradu,koliko sam cura srela i uputila.
  Ima jedna Vodianova ali nije za taj posao.A na revijama ista lica koja cak i ne drze do sebe same i onda ukupna slika daje dojam jeftinosti-a to je najgore.
  MANESI
 • 22.6.2009. 15:01:12 #50

  SASA
  Lokacija: N\A
  Poruke: 247
  Godine: N\A
  Pošalji privatnu poruku
  ajd MANESI kolike bokove imaju curke koje su tebi nosile zadnju reviju hehehe?

  mene iskreno živciraju ovi savjetodavni tekstovi. JA izrađujem odjeću, JA se borim da se predstavim, da dođem do revije,skupljam lovu kako znam i umijem i JA biram cure, ne treba mi nitko sugerirati JA imam svoju viziju.Ko je tamo neka Tihana, Suzy ili Sayon da mi meni sugeriraju, di su se oni to školovali i stekli znanje o modi. Ajd molim te.Modna agencija je po meni ko agencija za nekretnine-bez uvrede curama,nek ne shvate krivo, imaš raznu ponudu i dizajner bira. Eto Antinia Jakšić je htjela curu sa jakim nogama u kratkom i so what? njena volja, Arileo hoće da mu Kristina Anoreksić otvori reviju-so what?? Daj prestanite prelijevat iz šupljeg u prazno!