Fluidna AMR kolekcija stvorena za obožavanje

Ocjena:

Autor: moda.hr

Dizajnerica Ana Maria Ricov predstavlja kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2016.

Aktualna kolekcija dizajnerice Ana Marie Ricov odiše utjecajem Japana, a vodeća inspiracija ne uočava se samo kroz sakuru, takozvani trešnjin cvijet, koji je oblikom simplificiran te kao takav apliciran na tkaninu, već i kroz elemente kao što su tradicionalni japanski odjevni predmeti, poput kimona, čije konstrukcijske elemente Ana Maria Ricov tako vješto prenosi u svakodnevne odjevne predmete, poput već sad omiljenih kabanica.

Dizajnerica nastavlja u svom prepoznatljivom izričaju, slojevita forma kojom tako vješto barata, ovog puta je naglašena ispreplitanjem mekanih i transparentnih formi s gušćim i šuškavim tkaninama. Kroz novu kolekciju se provlači svojevrsna ženstvenost i decentna, no ipak osjetna, zavodljivost, a u kampanji osjećamo žensku moć koja se provlači kroz dva pola - nježne i pomalo sjetne bijele kreacije odličan su kontrast onim snažnim i mističnim crnim komadima.
U kolekciji su prisutni kontrasti i volani koji komadima pružaju dodatnu dinamiku, a odjevni predmeti izrađeni su od tafta, gumirane tkanine, svilenog muslina, pamuk s metalnim premazom te visokoze. Iako su u kolekciji prisutne i druge nijanse boja, poput ljubičaste i boje lososa, na vizualima se Ana Maria odlučila za smireniji kolorit koji unosi smirenost i harmoniju u kampanju. Pročišćenost i elegantna fluidnost karakteristike su i ove kampanje brenda AMR koju fotografski potpisuju Jure Perišić i Silvio Ivkić.

"Ovo je već treća sezona da radim s Jurom. Estetski se vrlo dobro razumijemo, a kako mu se nedavno u fotografiranju pridružio i Silvio, činilo mi se kako ovaj dvojac zrači svježom i novom energiju, što je rezultiralo odličnim fotografijama"
, objasnila je dizajnerica koja kao savršene AMR žene vidi modele Ivu Gjopar i Anju Polić.


Čitavu kampanju pogledajte u nastavku!

AMR TEAM

Foto: Silvio Ivkić i Jure Perišić
Modeli: Iva Gjopar (Relatum) i Anja Polić (My Guys)
Make up: Petra Sever


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian