Femme: Za žene koje sjaje, za žene zvijezde

Ocjena:

Autor: L.B.

foto galerija
Kozmetička kuća Avon predstavlja Avon Femme EdP, novi miris za žene koji naglašava eleganciju žene. Nježnost, elegancija i dijamantni oblik bočice potaknuli su poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka na kreaciju haljine inspirirane samim mirisom dok se kao idealan izbor za predstavljanje novog Avon parfema pokazala urednica portala Femina.hr, ali i poznata blogerica za mirise Beauty of Dawn, Zora Bjelousov.

Ovaj posebno elegantan zvjezdani Avonov miris obećava učiniti vas zvijezdom svaki dan. Pripada cvjetno - mošusnoj kategoriji: otvara se mješavinom sočnog rozog grejpa, sočne kruške i latica jasmina. Srce mirisa otkriva buket magnolije, gardenije i lopoča uz neodoljivu kombinaciju baznih tonova jantarovog drveta, mekane breskvine kože i dragocjenog mošusa koji daju dugotrajni mirisni potpis.

Svjetlucavo voće u notama Avon Femme mirisa daje mu okrepljujuću lakoću i prepoznatljiv neodoljiv šarm dok ženstveno cvijeće ukombinirano u uzbudljivu cvjetnu notu otvara više lica mirisa, uz neizbježnu eleganciju. Aromatični drvenasti tonovi omataju ženu koja nosi ovaj miris toplinom i dodirom senzualnosti.
utekst2.jpg
Avon Femme EdP (50 ml)
"Femme je jedna od naljepših i najsenzualnijih riječi francuskog jezika. Ne samo zato jer znači žena, nego i zato jer upravo na francuskom zvuči tako - ženstveno i chic. A kada vas brend poput Avona, povodom lansiranja svog novog mirisa nazvanog upravo Femme, angažira da utjelovite istinsku 'femme', to je jedan od najljepših komplimenata koji možete dobiti", otkriva Zora.

Snimanjem promotivnih fotografija uhvaćena je atmosfera zvjezdanog stila s dizajnerskom haljinom i crnim raskošnim uvojcima te zvjezdanim make-upom u prvom planu, a o snimanju Zora kaže: "Uživala sam u cijeloj priči koja je pretočena u fotografije, priču o ženi divi i zvijezdi crvenog tepiha, koja svakog dana istinski uživa u svoj svojoj ženstvenoj raskoši i ritualima ljepote, posebno kapljicama svog omiljenog mirisa."

Za miris je zaslužan kreator mirisa Harry Fremont koji je inspiraciju dobio od ženinih najboljih prijatelja - svjetlucavih dijamanata, a želio je da Avon Femme bude luksuzni buket sofisticiranosti, baš poput moderne žene današnjice. Na kreatora mirisa savršeno se nadovezao kreator haljine inspirirane novim mirisom.
utekst1.jpg
Zora Bjelousov / Beauty of Dawn za Avon Femme
"Ženstvena silueta u nježno rozoj boji s crnim detaljima je moderna, izazovna i naglašava žensku ljepotu, baš poput karakteristika Femme parfema. Fotke su svježe, vrlo realne i moderne kao što je i publika kojoj se obraćam kroz svoj dosadašnji rad", objašnjava dizajner Ivan Alduk.

Avon Femme EdP (50 ml) dolazi u prelijepoj bočici dizajna inspiriranog dijamantom, a dostupan je od kataloga kampanje 3, po cijeni od 139kn. Neodoljivu cijenu mirisa prati i neodoljiv poklon – narudžbom ovog parfema na poklon dolazi i sprej i losion za tijelo iz iste linije.


Model: Beauty of Dawn (Zora Bjelousov)
Haljina: Ivan Alduk
Fotografija: Deyan Barić, DominionArt Photography
Make-up: Irena Herceg
Frizura: Mario Trešćec za salon Kefa

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian