Eva Mendes u ulozi u kojoj bi sve željele biti

Ocjena:

Autor: L.B.

Poznata holivudska glumica novo je lice Avonovog mirisa

43-godišnja glumica Eva Mendes jedna je od onih žena koju obožavaju i žene i muškarci. Kubanka rođena u Miamiju na Floridi koju je majka odgojila u Los Angelesu, od ranog je djetinjstva bila svojeglava i hrabra. Iako je studirala marketing na California State University-ju, znala je da je njezin život gluma.

Njezina odlučnost i spremnost da izađe iz zone ugode, isplatile su se i u glumačkoj karijeri u kojoj nas je osvojila ulogama u komedijama poput komedije Hitch s Will Smithom, ali i onim  karakternim dramskim ulogama (Training Day, We Own the Night, A Place beyond the Pines).
Zgodna žena, odlična glumica, uspješna poslovna žena, brižna majka, partnerica jednog od najpoželjinih holivudskih glumaca... Eva Mendes objedinjuje sve one uloge koje nije uvijek lako objediniti, no Eva pokazuje kako je moguće. Ne čudi stoga što je upravo ona dobila ulogu zaštitnog lica novog mirisa Eve Duet, prvog Avonovog dual parfema koji ženi omogućuje da kreira mnoštvo mirisnih kombinacija.

"Stvarno je čast surađivati s kompanijom koja već toliko godina razumije i poštuje žene. Mogućnost koju sam dobila, da se izražavam slobodno i slavim svoju jedinstvenost kroz parfem, totalno je zabavna. Volim što Eve Duet ima dva mirisa i mogu se igrati i kombinirati ih koliko želim, kreirati nebrojeno mnogo kombinacija, stvoriti baš onaj miris koji mi odgovara u tom trenutku", otkriva Eva koja je već dobro upoznala sve mogućnosti Eve Dual mirisa -  od osvježavajuće i tople cvjetno voćne do zavodljive i senzualno cvjetne kombinacije.
Iako Eva i Eve Duet parfem dijele prilično slično ime, te Eva savršeno predstavlja sve što je Avon želio postići ovim dual mirisom, parfem nije dobio ime po njoj. Ipak, ispala je baš dobra slučajnost, poručuju nam iz Avona.

"Ponosni smo što je Eva Mendes ambasadorica Avonovog Eve Duet mirisa. Volimo činjenicu da se ne boji izraziti drugačije, ovisno o tome kako se trenutno osjeća. Želimo da sve ljubiteljice mirisa budu inspirirane ovom snažnom, nevjerojatnom ženom koja razumije što znači biti žena, nositi toliko uloga u životu i otkrivati mnoštvo lica ovisno o trenutku i situaciji", kaže Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu, ponosna na kompaniju koja već više od 130 godina podržava i osnažuje žene.

Iako baš sve ne možemo odigrati ulogu koju je dobila Eva, sve možemo isprobati novi Eve Duet i kreirati svoju najdražu kombinaciju, svoj omiljeni miris. A već je i to dovoljno da nam dan bude još ljepši.

Foto: promoAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian