Etna Maar kolekcija Međuvrijeme nosit će se vječno

Ocjena:

Autor: T.P

Međuvrijéme - kraće razdoblje ili ukupnost zbivanja i okolnosti između dva događaja (hjp.znanje.hr)
„Međuvrijeme je ono vrijeme koje se događa, a mi ga ne doživljavamo kao cjelinu. No, to je vrijeme kada se rađaju ideje, nastaju najvažnije odluke, čine prvi koraci... To je vrijeme između vremena. Tako je i ova kolekcija, nastala u vremenu između nekih životnih odluka, obiteljskih događanja, poslovnih putovanja, zapravo priča o jednoj ideji koja se materijalizirala baš u tom međuvremenu.“ – Kaže dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik.
Modna marka Etna Maar koju Andrijana Subotić Pjajčik dizajnira već dugi niz godina zauzela je posebno mjesto na hrvatskoj modnoj sceni i omiljena je među ženama koje odijevanjem žele jasno pokazati svoj stav i naglasiti osobnost.
Ove sezone Etna Maar nudi kreacije nastale „u međuvremenu“ i u svakom komadu odjeće očitava se Andrijanina umjetnička snaga nadopunjena životnom svakodnevicom. Komadi su istovremeno „pomaknuti“ i nosivi, nesvakidašnji i obični, a to je karakteristično za cijeli Andrijanin opus.
Tople deblje tkanine, pletenina, umjetna koža i krzno - materijali su koji prevladavaju kolekcijom, a izbor odjeće je odličan pa se doista teško odlučiti koje hlače, suknje, tunike, veste, haljine, jakne ili kapute odabrati.
Kolekcija #umeđuvremenu / #meanwhile  očekuje vas u zagrebačkoj trgovini Etna Maar u Ilici 82 i na web shopu www.etnamaar.com

Više modela iz nove kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian