Ekskluzivno: Sve fotografije castinga KFWeeken…

Ocjena:

Autor: L.B.

U subotu je održan iščekivani casting za nadolazeći Kids Fashion Weekend koji će se održati 13. i 14. svibnja 2016. godine.

Casting otvorenog tipa izazvao je veliki interes među djevojčicama i dječacima od 5 do 15 godina koji su s roditeljima strpljivo čekali svojih 5 minuta kako bi prošetali pred žirijem u sastavu Marina Budanko, suorganizatorica Kids Fashion Weekenda, Ana Milaković, PR Kids Fashion Weekenda, model Tea Škrlec i Lucija Biondić, urednica portala www.moda.hr.
Žiri otvorenog castinga Kids Fashion Weekenda


Zbog brojnih upita organizatori Kids Fashion Weekenda odučili su organizirati casting otvorenog tipa na kojemu su mogli sudjelovati sve djevojčice i dječaci od 5 do 15 godina starosti koji bi se voljeli okušati u modelingu.

Najbolji od njih pozvani su na finalni casting u popodnevnim satima na kojemu su modele za svoje revije na nadolezećem KFWeekendu birali brendovi i dizajneri koji će predstaviti svoje kolekcije za aktualnu sezonu.
FOTOGALERIJA: Otvoreni casting KFWeekenda!

Mali modeli s otvorenog castinga tako će se pridružiti modelima dječje modne agencije Fashion Team i svoje prve korake na modnoj pisti napraviti kroz 10-ak dana. Pratit ćemo ih i mi na www.moda.hr.

A dok nestrpljivo iščekujemo nove kolekcije djačjih brendova, donosimo vam fotografije mališana koji su pristupili castingu. Pogledajte ih u galerijama!
FOTOGALERIJA: Finalni casting KFWeekenda!


FOTO: Mirko Janković


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian