Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Ekskluzivna provansalska večera na zagrebačkom Zrinje…

Ocjena:

Autor: L.B.

Šest parova uživalo u večeri od šest slijedova iz filma A Good Year (Dobra godina)

Food Film Festival Zagreb posljednjih je dana oživio zagrebački Zrinjevac koji diše u duhu dobrih filmova i još bolje hrane. A možete li zamisliti tu sreću da vam se pruži prilika kušati meni identičan onomu iz jednog od omiljenih filmova...?

Upravo takvu priliku sinoć je iskoristilo šest odabranih parova koji su ekskluzivnu provansalsku večeru osvojili na društvenim mrežama. Za njih je kuhala Priska Thuring, cijenjena chefica poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put, a inspiraciju za večeru pronašla je u odličnom filmu A Good Year (Dobra godina) s Russell Croweom u glavnoj ulozi.
Ideja cijele večere je bila inspirirana temom filma, koji za cheficu Prisku, kako je sama rekla, oslikava poantu života - dobro druženje i super zabavu, uz finu hranu i kvalitetno vino. Čarobnica Priska je tako pripremila neponovljivu večeru od čak 6 slijedova i oduševila sve goste.

Ako još niste svakako posjetite Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola koji traje još pet dana tijekom kojih vas očekuju odlični filmovi i zabavne te edukativne kulinarske i vinske radionice. Vruće post-ljetne večeri na dekicama na travi u najljepšem zagrebačkom parku uz razne delicije zaista su nezaboravno iskustvo.


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (1)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian