Ekološki svjesna uz torbe La Tramp

Ocjena:

Autor: T.P.

Torbice vedrih boja i jednostavnih, a opet vrlo efektnih formi, izrađene od recikliranog materijala lako se kombiniraju uz svaku dnevni i večernji look. Torba La Tramp vlasnici stvara osjećaj zadovoljstva jer je odabranim modelom spasila barem jedno drvo, i sačuvala stanište nizu malih i velikih životinja.
U suradnji s poznatom modnom influencericom Deniss Grgić, snimljen je novi lookbook pod nazivom "Awareness", koji ovim putem pokušava podići osviještenost prema prirodi i ekologiji. Kolekcija je satkana od šarenila boja koje upotpunjuju elegantne satenske masne.
Svaka torba priča svoju jedinstvenu priču, priču u kojoj se lako pronalazi svaka urbana i pri tome ekološki svjesna žena. Brand La Tramp svojom tehnologijom izrade i naglašenom svijesti prema ekologiji svrstan je u kategoriju eko proizvoda, koji promiče reciklažu kao novi trend na tržištu.
Tijekom 12. mjeseca hrvatski brand La Tramp, dizajnerice Lane Trampus, pripremio vam je posebnu Bazičnu ponudu, sve torbe su na posebnom blagdanskom popustu.
Više o popustu potražite na facebook stranici La Tramp

Više modela i detalja iz nove kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.
Model: Deniss Grgić


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian