Eko Mama & Kćer kolekcija Anite Pokrivač

Ocjena:

Autor: t.p.

Svako ljeto ima svoju priču… Naša priča je zapravo priča o ljubavi...
O ljubavi prema prirodi i svemu prirodnom. Ako ste slobodnog duha i želite sačuvati okoliš, možete započeti s nama i nositi promjenu koju želite vidjeti.
Nit vodilja Mother and daughter SS19 nove kolekcije su prirodne tkanine, sto postotni pamuka i viskoze jedini su materijali koji čine kolekciju. Ljetne prozračne haljini za mame i kćeri odišu lakoćom i svježinom. Lepršavost tkanine, boje i printevi su veseli, razigrani i nadasve chic. Univerzalniji krojevi haljina s lakoćom će laskati svakoj figuri. Idealni outfit za ljeto, sunce, i visoke temperature kako u dnevnoj varijanti za plažu, tako i za večernje izlaske ili šetnje.
''Inspirirana lošim odnosom prema okolišu odlučila sam kroz floralnu, lepršavu kolekciju koja je strogo izrađena od prirodnih materijala barem malim dijelom pridonijeti globalnoj kampanji osvještavanja važnosti zaštite okoliša. Krajnje je vrijeme da se pokrenemo i postanemo svjesni važnosti zaštite okoliša ako imamo namjeru ostaviti nešto i za generacije iza nas. Kolekcija u duhu ekologije ima geslo “Let’s put some love and nature in Your closet!” - rekla nam je dizajnerica Anita Pokrivač.''


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajna.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian