EU prepoznala i priznala Boudoir

Ocjena:

Autor: promo članak

Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetić koje stoje iza zagrebačkog butika Boudoir proglašene su i ambasadoricama strukovnog obrazovanja od strane Europske komisije.
Sestrinska ljubav dovoljno je snažna sama po sebi, ali kada se začini ljubavlju, interesom i znanjem o modi, mogu nastati čuda. Upravo takvu priču već 17 godina pišu sestre i dizajnerice koje stoje iza zagrebačkog butika Boudoir - Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetić.
Dizajnerice koje nose status 'regionalnih kraljica couturea' svojim originalnim kreacijama prkose modnoj uniformiranosti i slijepom slijeđenju trendova. Zanimljiv i eklektičan spoj romantike, klasike koja koketira sa suvremenim, pomno osmišljenih detalja i inspiracije impresionizmom samo je jedan od bajkovitih opisa koji možemo pridodati djelima iz Boudoir radionice. Jedinstvena interpretacija mode, igra teksturama, tkaninama i volumenom te sofisticirane varijacije u tematici dizajna imaju za cilj promoviranje lika samopouzdane i hrabre žene kojoj je Boudoir dizajn savršen alat za gradnju vlastitog imidža.


Inzistiranje na kvaliteti jedan je od glavnih imperativa poslovanja Boudoira, stoga u obzir dolaze samo vrhunski materijali i printevi satkani u dizajn prepoznat na domaćem tržištu, ali i u inozemstvu. Svoj rad prezentiraju na raznim revijama, izložbama i modnim kampanjama, a u zagrebačkoj Radićevoj ulici na broju 22 kao i na webshopu https://boudoir.hr/ možete pronaći njihov dizajn. Svoju svestranost izrazile su i dizajniranjem kolekcije za djevojčice, a uklanjanju stereotipa da su šeširi modni dodaci rezervirani samo za starije žene pridonijele su dizajniranjem istih i za mlađu publiku.
Iako je put do uspjeha u djelatnosti gdje od materijala i alata morate od nule vlastitim rukama napraviti gotovi proizvod koji će uspjeti na tržištu dug i mukotrpan, akterice ove priče proglašene su i ambasadoricama strukovnog obrazovanja od strane Europske komisije. Ovakva titula izaziva osjećaj ponosa, a rezultat je izbrušenog talenta i vještina kroz godine stvaralačkog rada, praćenja inovacija i aktualnosti te gomile uloženog truda.
Europska unija za jedan od svojih ciljeva ima promociju i potporu obrtnika i poduzetnika, stoga je kroz davanje potpora za povećanje proizvodnih kapaciteta za nabavu novih industrijskih proizvoda, ali i mogućnosti novih zapošljavanja dala oslonac i brendu Boudoir. Tim putem, otvoren je put ka povećanju proizvodnje i plasmana njihova dizajna na domaćem i stranom tržištu. Više o projektu dostupno je na linku: https://boudoir.hr/projekt/

Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian