ETNA MAAR u kampanji Illumination

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2018/19. pod nazivom Illumination.
Dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, al svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru. Snažnim povezivanjem mode sa životom još jedan je primjer da dizajnerica svoju inspiraciju uvijek pronalazi u životnim okolnostima koju je okružuju.
Ovo je priča koja govori o modnom putovanju svake žene koja kao i u životu uvijek nađe i izađe na pravi put.
Modnu avanturu, inspiraciju i viziju nove kolekcije svojim riječima ispričat će nam sama dizajnerica:

„Željela sam pokazati bljesak, iluminaciju kreativnosti žene koja je dovoljno zrela i samopouzdana da pređe preko najtežih trenutaka u životu i vrati se svjetlu. Želim da se svaka osoba koja nosi Etna Maar komad prepusti životnim bljeskovima i pronađe jednostavnost i originalnost u svom modnom izričaju. Odabrala sam i vrlo različite materijale – umjetno krzno i kožu, viskozne jerseye, vunu, pamučna pletiva, kao i krojeve, na prvi pogled jednostavne, a opet otvorene tolikim mogućnostima kombiniranja.“
Kolekcija je dostupna u Ilici 82/ Zagreb, malo prije Britanskog trga, gdje možete pronaći još puno toga iz sjajnog dizajna brenda ETNA MAAR.
Ekipa koja stoji iza predstavljene kampanje je:

Foto: Franjo Matković
Model: Gordana Dude – Talia model
Make Up & Hair: Marijana Gluić
Stilist: Marko LončarAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian