ELYSIAN JEWELRY STORE

Ocjena:

Autor: L.B.

Adresa: Gundulićeva 5, Zagreb, Hrvatska
Facebook: Elysian Jewelry Store
Instagram: elysian_jewelry_store
Telefon: 00835 (0)1 5573 867


Donijeti nešto posebno, jedinstveno i drugačije na hrvatsko tržište bila je izvorna ideja Elysian Jewelry Storea koji se smjestio u samom centru Zagreba, na adresi Gundulićeva ulica 5.

Neovisno o tome radi li se o posebnom ručno rađenom nakitu od srebra i dragog kamenja poput rubina, safira i topaza ili divnog i osvježavajućeg Le Carose nakita cilj Elysian Jewlery Storea je jedan -  biti razigran i jedinstven u predstavljanju nakita koji će postati ono nešto posebno svakoj ženi koja ga odabere ili kojoj bude poklonjen.
Prvi put, ekskluzivno u Hrvatskoj, Elysian Jewelry Store službeno dovodi i predstavlja svjetski poznati i uspješan talijanski brend Le Carose. Elysian Jewelry Store i Le Carose dijele istu strast prema dostojanstvenim i snažnim ženama, počevši već od samih naziva.

Naime, Carose je bio naziv za ponosne mlade žene na jugu talijanske Apulije koje su se zahvaljujući upravo svom dostojanstvu i snazi našle u središnjim društvenim ulogama, dok naziv Elysian dolazi od pridjeva koji bi preveden na hrvatski zvučao kao blažen i divan... Nebeski.
Nevjerojatna energija, strast i ponos tajna su uspjeha Le Carose nakita koji u Hrvatsku dovodi Elysian Jewelry Store nudeći na taj način ženstvenost u njezinoj najmoćnijoj verziji.


U nastavku pogledajte dio Le Carose ponude zagrebačkog Elysian Jewelry Storea, a za više informacija posjetite Facebook stranicu Elysian Jewelry Store i Instagram profil elysian_jewelry_store.
IMPRESSUM:

fotografija i styling: Marina Abramović
produkcija: moda.hr

Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian