MEPHISTO jesen/zima 2018

ELFS proslavio 8. zagrebački rođendan

Ocjena:

Autor: moda.hr

Sinoć je trgovina u Zagrebu bila u slavljeničkom raspoloženju

Iako izgleda kao da je otvorenje bilo jučer, prošlo je točno osam godina otkako je svoja vrata otvorila prva ELFS trgovina. U međuvremenu adresa u centru grada postala je dobro poznato mjesto na koje redovito svraćaju zaljubljenici u razigrani ELFS dizajn. Vesela ELFS trgovina u zagrebačkoj Amruševoj ulici zasjala je ovih dana u slavljeničkom raspoloženju kojemu su doprinijeli i brojni prijatelji omiljenog branda koji su došli na rođendan i nazdravili za još puno, puno uspješnih godina zagrebačke ELFS trgovine.
Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajnerski duo ELFS

Među njima su bili brojni klijenti i klijentice, kolege i ambasadori brenda među kojima su i Doris Pinčić Rogoznica, Ana Vilenica, Neda Ukraden, Borna Kotromanić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ojdanić, grupa Pravila igre, Mario Roth, Dalibor Petko, Nensi Profaca, Nikolina Minovski, Barbara Repe, Boris Štajduhar i mnogi drugi.
Ovim druženjem nastavlja se još jedna iznimno uspješna modna sezona koju su Elfsi započeli samostalnom revijom na Zagrebačkom velesajmu, trećom po redu kolekcijom obuće, brojnim tulumima u svojim prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a uskoro na svim prodajnim mjestima pripremaju pravo blagdansko iznenađenje.

Foto: Danijel GalićAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

mephisto lijevi jz 2108
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian