ELFS ludo ljeto

Ocjena:

Autor: T.P.

Teško je nabrojati sve nevjerojatne trenutke i uspjehe koji stoje iza jednog od najprepoznatljivijeg i najkreativnijeg dvojca na domaćoj regionalnoj sceni. Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i djecu, a od nedavno i posebna kolekcija ELFS home- ovo je samo djelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice koji već petnaest godina stvaraju i stoje iza modnog branda ELFS.
Svojim su dizajnom vrlo brzo pronašli put do samog vrha domaće i regionalne modne scene. Prepoznatljivi su po komercijalnom dizajnerskom pristupu te po poimanju mode kao zabave, a iz sezone u sezonu iznova oduševljavaju kritiku i publiku spektakularnim modnim revijama u samostalnoj produkciji kojima su oduvijek postavljali trendove.
Brand su etablirali igrajući se logomanije, ironično ističući logotip kao statusni simbol, a s njihovim su se radom tijekom godina poistovjetile brojne domaće zvijezde i osobe iz javnog života nerijetko noseći njihove odjevne komade. Sve je to doprinijelo stvaranju jedinstvenog modnog branda te je ELFS postao prepoznatljiv pod sinonimom "No.1 FASHION BRAND WITH LOVE!".

Aleksandar i Ivan veliki su ljubitelji festivala ULTRA EUROPE, a za ludo ljeto prepuno nezaboravnih izlazaka preporučuju odvažne i maštovite dnevne i noćne kombinacije koje će začiniti baš svaki izlazak. Kolekcija ELFS se može pronaći u ELFS dućanima u Splitu, Rijeci, Zagrebu te putem online shopa www.elfs.hr koji ima internacionalnu dostavu.

Sve stylinge pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.

Fotografije potpisuje: Danijel Galić
Šminka i frizura: Marko Tolić
Modeli: Drago Pezić i Dorotea Valentić


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajna.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian