ELFS ljeto je u gradu

Ocjena:

Autor: T.P.

ELFS ljeto donosi još jednu sjajnu kolekciju, ali i novu, impresivnu kampanju.
Ljetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni, parkovi su predivni,a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš najuspješniji modni brand ELFS. Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog njihovog webshopa ljetne komade možemo razgledati i kupovati u prekrasnim ELFS shopping oazama u Zagrebu, Splitu i Rijeci čiji Vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju!
Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima.Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova Zagrebačkom  Tomislavcu.
Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište LJETO! Haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.
Foto: Danijel Galić
Model: Nabilah Haron


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne