EKSKLUZIVA: Njujorški streetstyle očima branda Etna M…

Ocjena:

Autor: Andrijana Subotić Pjajčik

Andrijana Subotić Pjajčik, modna dizajnerica branda Etna Maar, u vrijeme New York Fashion Weeka posjetila je grad koji nikada ne spava i samo za čitatelje portala www.moda.hr donijela fotografije s njujorških ulica.
"Kada mi je prije puta u New York glavna urednica portala www.moda.hr predložila da ekskluzivno za modu.hr fotografiram njujorški streetstyle, nisam znala što bih joj rekla. Prije svega nisam fotograf i nemam odgovarajuću opremu s kojom bi moje fotografije izgledale kao one na Sartorialistu ili nekom drugom streetstyle blogu.

No, Lucija me uvjerila kako je to najmanje bitno, jer je interesantno ono što će moje oko primijetiti. Nisam obećala ništa, ali kada sam stigla u New York, moje oko je počelo primjećivati. U nedostatku bolje foto opreme (a čak je i običnom fotiću iscurila baterija, dok sam punjač zaboravila ponijeti), poslužio je i mobitel.

New York je urbani grad, a njegovi stanovnici i posjetitelji njeguju najrazličitije stilove. Od živopisnih kombinacija za koje niste sigurni odgovaraju li oku ili ga svojom agresivnošću ugrožavaju, do zanimljivih monokromatskih i beskrajno sofisticiranih kombinacija - New York je grad potpunih ekstrema.
utekst.jpg
Andrijana Subotić Pjajčik na ulicama New Yorka
Ono što sam uhvatila svojom malom kamericom možda i nije najbolje od onoga što Velika Jabuka nudi, no svakako je zanimljivo i interesantno. Pa čak i kada se radi o Kipu slobode koji je za potrebe ove reportaže prošetao njujorškim ulicama. :)

Želim vam da uživate u ovim amaterskim fotografijama, baš kao što sam ja uživala snimajući ih."

Za moda.hr Andrijana Subotić Pjajčik, dizajnerica i vlasnica branda ETNA MAAR

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian