Dugo toplo ljeto uz PROFASHION

Ocjena:

Autor: Andreja Horvatć

Čeka vas Profashion tim

95059
Vrućine i tropska vlaga u zraku iscrpljuju sve u gradu. Oni sretnici koji žive uz obalu niti ne znaju koja je to blagodat. Sve što ste mislili ili htjeli lagano se topi po ovoj neizdrživoj klimi. Možda se samo kilogrami ne tope?! S njima nikad na zelenu granu. No, nisu uvijek kilogrami glavna problematika. Kako se nositi s viškom kilograma i nastojati se uvući u ljetnu, često i prošlogodišnju haljinu, veći je i TJESNIJI problem. Odlučili smo to riješiti jednom za svagda, ili barem za ovo ljeto... PROFASHION imidž konzalting objavljuje početak veeeeeeelike AKCIJE!!! Od 18tog srpnja PROFASHION objavljuje popust od 20 do čak 30 posto na kompletnu uslugu imidž konzlatinga. POŽURITE... i izberite svoj termin. Sada ih još ima!!! Ovo ste čekali, i dočekali... 20% popusta na uslugu imidž konzlatinga na sve oblike plaćanja osim gotovinskog, koji će vam donijeti još 10 posto veći popust, odnosno čak 30% popusta, tako ćete uslugu imidž konzaltinga samo u ljetnim mjesecima moći platiti i do 540 kn povoljnije. To morate iskoristiti. I što prije osigurati svoj termin. Računajte na 2 i pol sata do maksimalno 3 sata čistog užitka i rezultate koji će svi primjetiti - odmah. Budite lijepe, skupljate komplimente, zaboravite višak centimetra i kilograma, jer oni se mogu sakriti, ako to znate.
Mi znamo koja vam boja najbolje stoji, i kakav kroj treba nositi da biste bili uži i duži, elegantniji i skladniji. Očekuje vas tim iskusnih konzultanata, sada uz popust i do 30%, ali, ima još!!!! Za sve vas koji ste već obavili uslugu imidž konzaltinga u PROFASHION- u objavljujemo JEDINSTVENU priliku za dodatne konzultacije u trajanju od sat vremena i po cijeni od 300 kn. Pripremite sva svoja pitanja, donesite svoju odjeću koju želite 'iskombinirati' i zamijenite svoju staru paletu za novu (gratis) i ponovite znanje. Jedva čekamo da nam se pokažete u novom svijetlu. PROFASHION je tu za vas! Rezervacija termina putem maila na andreja@profashion.com.hr ili na mob. 098 38 38 11 i 091 722 07 03. Akcija počinje 18. Srpnja, ali termine možete rezervirati već sad. Jedva čekamo da se vidimo!
PROFASHION najavljuje veeeeeliku ljetnu akciju na uslugu imidž konzlatinga. Saznajte sve na www.moda.hr i www.profashion.com.hr, www.image-consulting.com.hr - USKORO!!!
.
95058
Andreja Horvatić Specijalistica image consultinga i članica AICI www.profashion.com.hr www.image-consulting.com.hr

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian