Dolce vita u Höglu

Ocjena:

Ljeto je napokon na vidiku! S ljetom dolazi lagana, prozračna odjeća i raznobojni modni dodaci pa je Högl dizajnirao tri savršene mini kolekcije raskošnih uzoraka.
Čaroban pogled na more azurno plave boje, odsjaj sunca u kosi i uz sve to limoncello u ruci – to je pravi talijanski stil života!
Zamišljamo vas na pitoresknoj obali Amalfi i njenim raskošnim zelenim terasama uzduž zaljeva Salerna. „Dolce far niente“ - ima li što bolje? Za takvo opušteno modno ljeto Högl nudi mediteranski stil s profinjenim printom u jarkim bojama.
Tu je i atraktivan uzorak u kombinaciji limuna i grožđa koji krasi natikače, sandale i torbe i koji modernim komadima dodaje pravu dozu ekstravagancije i neodoljivi talijanski šarm.
Za nepopravljive romantičarke rezervirana je cvjetna kolekcija koja pršti od optimizma i savršeno pristaje uz bijelu odjeću koju tako rado nosimo u vruće ljetne dane. Možda ste već isplanirali godišnji odmor, a na vašoj listi nedostaje samo udobna obuća trendovskog dizajna – požurite u Högl po najbolje komade!

Modele sa cijenama nove Högl kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.
Sve kolekcije dostupne su u zagrebačkoj trgovini u Ilici 12 te u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian