Mephisto proljeće 2018._centralni

Dok vi spavate, on se bori s celulitom

Ocjena:

Autor: PR članak

Njegovo ime je Elancyl Slim Design NOĆ

S obzirom na to koliko se opustimo zimi, moglo bi se zaključiti da je razina opuštenosti u direktnoj korelaciji s brojem slojeva odjeće koje nosimo na sebi. Kako zima ide svom kraju, tako se taj tekstilni obrambeni sloj smanjuje, a mi imamo sve manje vremena da postignemo ljetno tijelo s kojim ćemo biti zadovoljne.

Proljeće je doba godine kada se budi priroda, ali i najomraženiji ženski neprijatelj. Celulit. Da je borba s celulitom zapravo borba s vremenom znaju u dermatološkim laboratorijima Elancyl, pa su upotrijebili svu svoju ekspertizu kako bi stvorili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita, Elancyl Slim Design NOĆ, koja se bori s celulitom dok vi spavate.
utekst3.jpg
Elancyl Slim Design NOĆ bori se s celulitom dok vi spavate
Metabolizam, spavanje i celulit

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća. Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna.

Uz to nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća, lipogeneza. Stučnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju Elancyl Slim Design NOĆ, inovaciju protiv celulita s pojačanim djelovanjem tijekom noći.
utekst1.jpg
Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka "narančine kore", u Laboratoriju Elancyl pobrinuli su se i za buđenje staničnog metabolizma tijekom noći. Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, metabolizam radi i dok spavamo.

Anticelulitni trojac za harmoniju učinkovitosti i njege

Modificirana Elancyl Slim Design Nuit formula pruža ženama ono što žele njegovanu i glatku kožu bez celulita, dok kremasta i bogata tekstura mami na masažu pružajući užitak pri svakom nanošenju. Stručnjaci Laboratorija Elancyl povjerenje su povjerili trima moćnim sastojcima za tri djelovanja:
01Bršljan.jpg
Bršljan
[Kofein kompleks] eliminira masno tkivo tako što složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje su pogodnije za odstranjivanje.
02Kofein.jpg
Kofein
[Bršljan] eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.
03salacia_CMJN.jpg
Salacija
[Salacija] zaglađuje kožu tako što usporava zadebljanje vezivnih tkiva i intezivno zaglađuje neravnine.
Beauty ekspertiza
04Šafranika.jpg
Šafranika
Elancyl Slim Design NOĆ obogaćen je uljem šafranike, biljke poznate po svojim blagodatima u njezi kože, što mu omogućuje njegovanje i hidrataciju kože. Ova noćna hidratacija učinit će Vašu kožu glatkom i blistavom kada se probudite.
utekst2.jpg
Elancyl Slim Design NOĆ (Preporučena MPC: 295,00 HRK)

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne