Dobra zabava

Ocjena:

Autor: Andreja Horvatić

foto galerija

A pritom - zasjajite!

94198
Još niste izabrali svoju ljetnu večernju haljinu? Krenimo... Pri odabiru večernje haljine boja igra značajnu ulogu, jer ona govori: Hej, pogledaj me. Jednostavan, elegantni kroj crne haljine šalje potpuno drugačiju poruku kad je ona crvena... No, istina je da ćete crnu haljinu moći češće 'izvesti' van prije nego što kroj postane 'demode'. Dok će haljina s vidljivim uzorkom ili bojom biti osuđena na svega nekoliko izlazaka, ali bit će primijećena. Budite sigurni u svoju namjeru kad birate boju. Ako ste gost na vjenčanju izbjegavajte bijelo i bilo koju nijansu super svijetle boje, ali crno je apsolutno prihvatljivo. I uz crno odaberite cipele koje će dati onaj 'touch' kakav priželjkujete, ili nešto metalik što će podići kombinaciju - remen, broš ili večernja torbica. Pokušajte navesti promatrača da svoj pogled uspinje od cipele do, eventualno remena, prstena ili torbice, te konačno ogrlice ili naušnica. S večernjim 'outfitom' se igrajte i najbolje na svojoj figuri uvijek stavite u prvi plan, na primjer noge!
94201
Kad su noge duge i vitke, razmišljajte o dubokom prorezu, popularnom 'šlicu', s prednje ili bočne strane. No, nek 'šlic' bude u skladu s prirodnom pozom (razmislite na koju biste se stranu okrenuli kad vas slikaju), ali nek se vide 'mrak' noge i tako ostvari optička iluzija koju priželjkujete - duža i uža silueta. Onaj prorez u sredini će najmanje skrivati, a najviše pokazati vaše 'mrak' cipele na koje ste sigurno potrošili cijelo bogatstvo. Dobitna kombinacija je haljina na jedno rame, npr. desno, a lijeva noga proviruje kroz prorez, dakle, dijagonala koja preko tijela koja vodi na vaše lice. Bingo! Svoje dobre noge možete pokazati večernjom haljinom koja i nije duljine do poda, ali vodite brigu o duljini. I molim vas točno iznad ili točno ispod koljena, jer se ona mora uskladiti s onim dijelom noge koji je najuži. Zašto? Kad rub haljine pozicionirate u skladu s najužom vertikalom vaše noge, tada onom tko vas promatra pružate idealnu sliku vaše noge i namećete zaključak da je noga i na ostalim dijelovima jednako uska... Pokažite noge i cipele i plešite. Želim vam dobru zabavu.
PROFASHION najavljuje veeeeeliku ljetnu akciju na uslugu imidž konzlatinga. Saznajte sve na www.moda.hr i www.profashion.com.hr, www.image-consulting.com.hr - USKORO!!!
.
94200
Andreja Horvatić Specijalistica image consultinga i članica AICI www.profashion.com.hr www.image-consulting.com.hr

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian