Dobar sat je osnovna potreba...

Ocjena:

Autor: promo članak

Živopisno okruženje vile Štefanije u prekrasnom Barbanu idealan je istarski ambijenta za predstavljanje nove linije Tommy Hilfiger satova.

Apsolutna izoliranost i odmor od gradske vreve. prekrasan pogled u revitalizirajućoj prirodi, prebacili su prisutne u 'mod za uživanje'. Štefanijina kužina i posebna pažnja koju posvećujemo na detalje sjajno su se sljubili s filozofijom Tommy Hilfiger satova te uz sjajnu gastronomiju i birana vina još jednom dokazali kako su Tommy Hilfiger satovi, satovi za one istančanog ukusa, modne i stilske sladokusce koji usklađenost i estetiku izjednačavaju s osnovnim fiziološkim potrebama.
nagu i kvalitetu brend poput Tommy Hilfigera potvrđuje lista 'svjetskih faca' koji su kao ambasadori povezani s brendom te se od Tommy Hilfigera ne odvajaju. Samo neki od ambasadora iz svijeta sporta i zabave su Claudie Schiffer, Naomi Campbell, Beyonce Knowels, Rolling Stonesa, Rafaela Nadala, Lewisa Hamiltona i drugih.
Svakako valja naglasiti kako je ove godine kolekcija posvećena Zendayi – poznatoj glumici I pjevačici. Satove iz aktualne kolekcije možete pronaći po cijeni od 990 - 1250 kn u Krona poslovnicama ili kod partnera.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian