Diana Viljevac: Dizajnerica torbe koju svi žele!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Žene vole torbe. To je dokazano. Ne postoji žena koja ne želi imati ne jednu, već desetke dobrih torbi koje će joj odgovarati uz svaku odjevnu kombinaciju. No, ako ste sklone praktičnosti, ako vaš moto nije kvantiteta, nego kvaliteta, tada će jedna dobra torba koju možete nositi u svakoj prilici biti vaš cilj.
U moru trgovina, izbora torbi i agresivnih kampanja koje ne prikazuju nužno kvalitetu već kvantitetu, teško je pronaći onaj komad koji će biti vječan i opravdati očekivanja svake žene. No, mudro je zaviriti u ponudu hrvatskih dizajnera koja se svojim dizajnom i kvalitetom najčešće razlikuje od ponude 'high street' brendova.
A kad poželite u ponudi hrvatskih dizajnera pronaći tu jednu samo svoju dobru torbu, posjetite showroom dizajnerice Diane Viljevac koja s posebnim ponosom predstavlja malu crnu torbu iz svoje prve kolekcije koja je, kako ističe, "u međuvremenu postala prepoznatljiva u regiji kao što je u svijetu čuvena Chanel 2.55 torba".
Malena, izrađena od najkvalitetnije kože, jednostavna, a izuzetno elegantna i moćna, ova torba osvojila je srca mnogih žena, a sada dolazi sa sitnom preinakom u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. godine. U novoj sezoni Diana Viljevac torba dolazi u pastelnim nijansama boja - siva, puderasta, patliđan, sivo zelena, sivo plava, mint, roza i smeđa s kroko uzorkom, te će se savršeno uklopiti u nadolazeću kolekciju odjeće.
"U najnovijoj proljetnoj kolekciji torbi napravili smo malenu preinaku u dizajnu, no torba je zadržala svoj jedinstveni izgled u kojem je vidljiv potpis brenda. Svaka torba je načinjena od najfinije kože, kvalitetnih metala te su torbe zadržale svoj multifunkcionalni karakter. Naime, svakoj torbi moguće je skinuti lanac i time je prilagoditi večernjem stylingu", izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.
Torbe Diane Viljevac od ove sezone dolaze u tri veličine - uz malu i veliku dodana je srednja (medium size) torba. Nova kolekcija torbi prati najnoviju prêt-à-porter kolekciju koja bi svjetlo dana trebala ugledati kroz par tjedana i zadržava sve elegantne šik elemente po kojima je i postala poznata. Dozu personaliziranosti možete postići i odabirom samo svojih boja koje nisu predstavljene u kolekciji, ali se mogu naručiti.


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne