Deichmann odvažno spaja spojivo s nespojivim

Ocjena:

Nova Deichmann modna poslanica poručuje 'nosite motorističke čizme, odvažne oksfordice i glomazne tenisice...'
Terasa Swanky Monkey Garden bara pokazala se kao idealno mjesto za Deichmannovo predstavljanje nove kolekcije za jesen/zimu 2020./2021. Cipela u količini dokle pogled seže. Tako to vidi Deichmann, najveća maloprodajna trgovina obućom u Europi koja ove sezone donosi urbane, klasične i ženstvene modele cipela i torbica namijenjene ljubiteljicama mode koje vole moderan stil.
Deichmann spretno spaja spojivo s nespojivim. Jesensko-zimski izbor obiluje atraktivnim gležnjačama, ultra trendi tenisicama s glomaznim potplatima, niskim čizmama, a sve nadopunjuju odvažne torbe i ruksaci. Kolekciju karakteriziraju trendovski naglašeni glomazni potplati, zagasite boje jeseni, te detalji poput zakovica i kopči.
Visoke čizme s ekstra dugačkim vezicama, niske čizme s broque uzorkom ili sa zakovicama i kopčama siguran su odabir za one modno odvažnije. Robusne čizme na vezanje s rebrastim potplatom potvrđuju kakao će biti nezaobilazan trend jeseni. Uvijek moderna, nova kolekcija odiše odvažnošću, stavom i elegancijom.


Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...
Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian