David Beckham nikada nije izgledao muževnije

Ocjena:

Autor: moda.hr

Iako David Beckham više ne igra na zelenim terenima, njegova karijera u svijetu modelinga na samom je vrhuncu. 40-godišnji Britanac kojeg su žene obožavale dok je po travnjaku natjeravao loptu danas izgleda bolje nego ikad.
Jednako privlačan, no daleko zreliji i muževniji Beckham je postao i modna ikona, pa ne čudi što ga je H&M angažirao za svoju kampanju proljeće/ljeto 2016. Modern Essentials selected by David Beckham kampanja snimljena je na ulicama Lisabona, a u njoj David shvaća kako svi žele biti odjeveni kao on.
Naime, izlazeći iz hotela David otkriva kako su svi oko njega odjeveni kao on, uključujući djecu na skejtovima, bebu, bakicu, baš svakog čovjeka u gradu. Promotivan film u kojem zgodni bivši nogometaš ima glavnu ulogu popraćen je fotografijama koje je snimio poznati fotograf Mario Sorrenti.
Beckhamovo spretno kombiniranje tradicionalne muške mode sa svježim idejama prepoznali su milijuni muškaraca širom svijeta za koje je postao stilska ikona, pa nije iznanađenja kako je i komade koje nosi u filmu sam odabrao. Kao i svake sezone David je odabrao omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials oblikujući garderobu od uobičajenih komada i novih klasika.
Komadi iz kolekcije Modern Essentials savršen su primjer Beckhamova bezvremenog stila i idealna baza na koju se muškarci mogu osloniti cijele sezone. Nova kolekcija bit će dostupna u svim H&M-ovim trgovinama s muškom odjećom u dva navrata, 18. veljače i 10. ožujka 2016. te online.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian