Darujte trajnu vrijednost za proljetne svečanosti

Ocjena:

Autor: promo članak

Veliki vodič za kupnju nakita za proljeće 2018.

Proljeće je mnogima donijelo bezbroj razloga za slavlje zbog čega najveći hrvatski lanci za prodaju nakita u zemlji, ZAKS i ARGENTUM, donose mnoštvo ideja za najljepše poklone - darove trajne vrijednosti koji se mogu prenositi iz generacije u generaciju.

Od proslave rođenja pa sve do obećanja vječne ljubavi, nakit od plemenitih kovina idealan je za darivanje zbog svoje velike materijalne i estetske vrijednosti.  Bližnjima se tako poklanja vječna uspomena na poseban dan bilo da je riječ o krštenju, pričesti, krizmi ili vjenčanju - slavljima aktualnim upravo u ovo doba godine.
Klikom na fotografiju pogledajte izbor iz ponude ZAKS i Argentum naušnica s cijenama!

Među najtraženijim darovima svakako su srebrni modni dodaci iz novih kolekcija koji donose likove dječaka i djevojčica te pregršt drugih simpatičnih motiva poput cvijeća, zvjezdica, mjeseca, srca te prigodnih križića.

Ovi jedinstveni srebrni ukrasi nježnih gravura namijenjeni su svim ženama, ali i mladim damama koje tek počinju otkrivati čudesan svijet nakita. Narukvice, ogrlice i naušnice s preslatkim detaljima već sada su veliki hit koje će svaka slavljenica poželjeti nositi pa je tu zaista riječ o blistavoj ideji za poklanjanje.
Klikom na fotografiju pogledajte izbor iz ponude ZAKS i Argentum narukvica s cijenama!

"Svaki put kada nekog darujete stavljate mu neizbrisivi osmijeh na lice – a to je poput čarolije. Jedini ljepši osjećaj od primanja poklona jest onaj kada vidite sreću u očima onoga kome ste dodijelili svoj posebni znak pažnje", poručuju iz srebrnarnica ARGENTUM čiji djelatnici stručnim savjetima svake godine pomažu mnogobrojnim kupcima oko odabira savršenog poklona.

S druge strane, među najtraženijim darovima već dugi niz godina je nakit s motivom anđela koji dolazi u obliku narukvica, privjesaka i naušnica.
Klikom na fotografiju pogledajte izbor iz ponude ZAKS i Argentum privjesaka s cijenama!

"Ovakav poklon bezuvjetno će osvojiti srce onog kojeg darujete zbog snažne simbolike anđela čuvara. Jednako tako, nećete pogriješiti darivanjem personaliziranih ogrlica, koje se kao i nakit sa svetim motivima nerijetko naručuju u zlatu - zbog svoje veće vrijednosti ali i hrvatske tradicije. Personalizirani nakit u zlatu i srebru preporučujemo svima koji žele prenijeti poruku gravurom imena, posebnog datuma ili željene riječi", poručuju iz zlatarnica ZAKS.
Klikom na fotografiju pogledajte izbor iz ponude ZAKS i Argentum ogrlica s cijenama!

No, u zlatarnicama ZAKS i srebrnarnicama ARGENTUM slažu se da su danas obilježavanja proljetnih svečanosti gotovo nezamisliva bez darivanja hrvatskog tradicijskog nakita te zlatnika i srebrnjaka s geografskim, povijesnim ili svetim motivima.

Nevjerojatna popularnost nakita s elementima hrvatske povijesne i etnografske baštine zabilježena diljem zemlje svakako veseli, jer je riječ o tradicijskim proizvodima temeljenim na hrvatskoj kulturi, a izrađenim od strane najcjenjenijih majstora struke - artiklima nekoć zaboravljenim u vremenu, a danas revitaliziranim u moderne i svakodnevno nosive inačice.
Klikom na fotografiju pogledajte izbor iz ponude ZAKS i Argentum zlatnika i srebrnjaka!

Stoga, svratite u najbliži ZAKS ili ARGENTUM i iskusite pravu čaroliju darivanja.

Više informacija o novim kolekcijama, popustima i akcijama potražite na: www.argentum.hr i www.zaks.hrFoto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian