Danas počinje Fashion Week Zagreb!

Ocjena:

Autor: L.B.

22. Fashion Week Zagreb za sezonu jesen/zima 2014/15 održat će se od 7. do 9. svibnja 2014. u zagrebačkom Hypo Centru, a ne njemu će svoje kolekcije za iduću sezonu predstaviti brojni domaći i inozemni dizajneri.

Čak 25 modnih revija čeka nas u tri zagrebačka uzbudljiva modna dana. Za prave umjetničke performanse bit će zaduženi Stasha Čimbur koja će svojom Generalnom probom otvoriti novo izdanje DFWZ-a, Ivana Popović, ali i Zjena Glamočanin.
utekst.jpg
Debitantica Larie by Marina Lacković
Seksi kolekcije očekuju se od Ivančice Hrustić i novog imena na našoj sceni Larie by Marina Lacković dok će se Monika Sablić na DFWZ-u predstaviti po prvi puta.

Predstavnici ženstvene klasike Iggy by Iggy Popović, Iva Karačić, Irena Berišić Turk i Natalija Smogor, kao i nešto avangardnije Simone Manojlović i Ana Kujndžić, svojim će kolekcijama oduševiti mnoge, a mlade snage predstavljat će bivše pobjednice Dreft Next Generation natječaja Kralj & Krajina for Trendcy, kao i prošlosezonska pobjednica Sara Lončarić.

Iz inozemstva pak stižu Paper London, Tzuji, Liz Black i Fabryan iz Londona, Avaro Figlio iz Milana, The Wandering Collective iz Barcelone, Mandali Mendrila iz New Yorka te Maison Marquise for Trendcy iz Budimpešte. Za veliko finale pobrinut će se Toni Rico sa svojom show - revijom pod nazivom "I don't give a f***".


Raspored revija i afterpartya povećajte klikom na fotografiju!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian