Cvjetne Converse Golf Le Fleur totalni su hit!

Ocjena:

Autor: L.B.

Converse One Star model u novom ruhu

Kultni model tenisica One Star ovog proljeća stiže u novom, cvjetnom ruhu koje je rezultat suradnje umjetnika Tyler, the Creatora i brenda Converse. Nakon dugog iščekivanja predstavljena je GOLF le FLEUR * kolekcija koji nosi potpis Tyler, the Creatora, američkog repera i producenta.

Ovo limitirano izdanje tenisica od obrnute kože dolazi u tri pastelne boje, savršene za proljeće - Geranium Pink, Bachelor Blue i Jade Lime, a posebno je zabavan cvjetni potplat kultnih tenisica.
Tyler, the Creator smion je, glasan i poseban umjetnik, a 2017. godina je bila velika godina za njega. Dobio je svoju prvu Grammy nominaciju za svoj četvrti studijski album "Flower Boy", te započeo odličnu suradnju s Converse-om kroz One Star model predstavljanjem vlasitite GOLF le FLEUR * kolekcije, kao nešto potpuno novo i neočekivano na tržištu.

Pastelne boje, kultni model i proljeće pred vratima i više su nego dovoljni argumenti za kupovinu ovih tenisica, a GOLF le FLUER * kolekcija dostupna  je od veljače 2018. godine ekskluzivno na svim Converse prodajnim mjestima.


U nastavku pogledajte boje (Geranium Pink, Bachelor Blue i Jade Lime) u kojima dolaze Converse Golf Le Fleur tenisice!


Foto: Converse / InstagramAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian