Čudesna Avéne termalna voda

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Jedinstveni proizvod koji se u svijetu proda svake dvije sekunde

Priča o Avéne termalnoj vodi počela je još davne 1736. godine kad je u blizini malog sela Avéne na jugu Francuske otkriven izvor termalne vode koja je blagotvorno djelovala na kožu. Dermatološki brend nježan po prirodi Eau Thermale Avène nezamisliv je bez Avène termalne izvorske vode.

Ona mu daje ime, u srcu je svakog proizvoda i svake linije, a zahvaljujući umirujućem i antiiritacijskom djelovanju izvor je olakšanja za sve tipove osjetljive kože. Ovaj jedinstveni proizvod koji se u svijetu proda svake dvije sekunde putuje do izvora gotovo 50 godina kroz brda Cévennes koja nadvisuju mjesto Avène u Francuskoj.
utekst1.jpg
Avène termalna izvorska voda u srcu je svakog proizvoda i svake linije
Na svom dugom putovanju postupno se obogaćuje elementima u tragovima i silikatima koji je čine toliko nježnom za kožu. Termalna voda Avéne do izvora stiže bistra i bakteriološki čista te putem sustava cijevi direktno spojenih s izvorom dalje u punionicu, gdje se u sterilnim uvjetima puni u sprejeve.

Jedino termalna voda Avéne ima celofansku ovojnicu koja osigurava zaštitu vode do otvaranja potrošača. Zahvaljujući tom pomnom razrađenom procesu punjenja termalna voda Avéne jednom kada pritisnete raspršivač ostaje u svom izvornom obliku, spremna da vašoj koži pruži trenutno umirenje.

Dar prirode osjetljivoj koži
utekst2.jpg
Avéne termalna voda nježna je po prirodi i pružit će umirenje koži neovisno o dobi, spolu ili načinu života
Termalna voda Avéne bakteriološki je čista, nisko mineralizirana te sadrži čitav niz aniona,
kationa te elemenata u tragovima. Optimalan 2:1 omjer kalcija i magnezija čini ju jedinstvenom te primjenjivom u čitavom nizu situacija u kojima vaša koža treba trenutno umirenje: kod pelenskog osipa, nakon brijanja i depiliranja, čišćenja kože, nakon fizičkih aktivnosti i izlaganja suncu.

Termalna voda Avéne njegovat će rane, osvježit će vas prilikom putovanja i kad vam je vruće, njegovat će vas nakon operacija i dermatoloških tretmana te smanjiti crvenilo i iritacije izazvane alergijskim reakcijama. Nježna je po prirodi i pružit će umirenje vašoj koži neovisno o vašoj dobi, spolu ili načinu života. Jedino što traži od vas je da ju ne tresete prije upotrebe jer to zbog potisnih plinova uzrokuje neravnomjerno prskanje.


Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian