Crno-bijela kombinacija modni je evergreen

Ocjena:

Autor: moda.hr

Pariški chic u novoj kampanji domaćeg brenda Andy's

Još od vremena Coco Chanel, čiji se bezvremenski trag u svijetu mode osjeća i vidi u gotovo svakom segmentu i današnje svakodnevice, Francuska i Francuskinje inspiracija su dizajnerima diljem svijeta. O tome svjedoče i crno-bijele kombinacije, čiju je savršenu harmoniju uvijek naglašavala upravo ova legendarna modna kreatorica, baš kao što to danas čini Riječanka Andrea Anić Dokmanović svojim brandom Andy's i kolekcijom Paris Couture 2018.
Kontrastima crne i bijele te kombinacijom dezena, tekstura i prepoznatljivih krojeva, Andrea je stvorila bezvremensku odjeću koja u svakoj prigodi, neovisno o tome je li riječ o poslovnoj, ležernoj ili svečanoj, šalje istu onu poruku koju je naglašavala upravo Coco Chanel- manje je više. Ove dvije najveće kolorističke suprotnosti novom Andy's kolekcijom potvrđuju kako su crno-bijele kombinacije uvijek in i da nikada ne izlaze iz mode, jer odišu samopouzdanjem, lakoćom nošenja i elegancijom koja nikada neće proći nezamijećeno.
Igrom materijala i krojeva ove kreacije skrivaju i otkrivaju; daju naslutiti da se ispod tog minimalističkog kontrasta krije senzualnost i ljepota koju ima svaka žena. Ove crno-bijele kombinacije koje se međusobno nadopunjuju odraz su modno osviještene žene koje ju čine elegantnom, zavodljivom i privlačnom, tim više što ne zahtijevaju puno šminke i nakita.
Crveni ruž točka je na "i" ovog glamuroznog looka koji će vas u svakoj prilici staviti u središte pažnje, suptilno naglašavajući sve ono što žena jest. A da se u ovoj upečatljivoj, a opet klasičnoj, kombinaciji sa samo dvije nijanse istodobno možete osjećati ženstveno, profinjeno, elegantno, ali i otkačeno, romantično i seksi, baš poput zvijezda na crvenom tepihu, lako se možete uvjeriti - odjenite Andy's i kroz ovaj evergreen s beskonačnim stilskim rokom trajanja, pokažite ono što zapravo jeste.


Čitavu kampanju pogledajte u nastavku!

Fotograf: Zvonimir Ferina
Model: Marija Silov / FOX
Styling: Andrea Anić Dokmanović
MUA: Kasandra Draganić
Ogrlice: Nisa Hrvatin- Petrović
Tekst: Ljiljana MamićAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian