Crne i čipkaste, haljine koje slave žensko tijelo

Ocjena:

Autor: Lucija Biondić

Magičan je taj spoj crne boje, delikatne čipke i klasičnog bezvremenskog parfema: istovremeno strog i distanciran, kao i izazovan i senzualan. Crna čipka budi kreativnost kako kod modnih, tako i kod Avonovih kreatora mirisa u najnovijem Little Lace Dress parfemu. Ali čipka budi kreativnost i kod žena koje ju nose. Ne čudi stoga što hrvatske dizajnerice rado kombiniraju crnu boju i čipku i u toj kombinaciji otkrivaju neiscrpno vrelo inspiracije.

Tako će u maloj crnoj haljini modne kuće NEBO s  detaljima od bogate čipke svaka žena izgledati savršeno od jutra do večeri, u svim situacijama koje joj užurbani dnevni ritam i nepredvidljivost dana mogu donijeti.

Za večernji izlazak lako će se transformirati u nonšalantnu party djevojku u neodoljivoj AMR haljini, dok je za formalne prilike adresa koju treba posjetiti ona brenda ETNA MAAR čije su 'redcarpetovski' bogate večernje haljine dostojne svakog izazova.

MATIJA VUICA
apsolutna je vladarica dizajna kada je riječ o čipki. Stoga ne čudi što sve glamurozna dive biraju kreacije upravo s njezinim potpisom, kreacije stvorene za život na crvenom tepihu. Crna čipka... Ne treba joj puno asesoara, jer je ona istovremeno i asesoar.

Jedino što joj treba jest vrlo dobar make up i pažljivo napravljena frizura. I kap parfema. Ženstvenog... Nježnog... Sočnog... Intenzivnog... Voćnog... Poput novog Avonovog mirisa Little Lace Dress koji se otvara zavodljivim notama crnog ribizla i sicilijanske mandarine, nastavlja  cvjetnim notama crnog irisa i jasmina, dok je u bazi sadržan senzualan pačuli.

Osjećate li miris? Mi smo ga osjetili baš na zagrebačkim ulicama dok smo snimali editorijal nakon prave ljetne nevere na kontinentu. Pogledajte ga klikom na fotografiju u nastavku!
Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Little Lace Dress dizajneri
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian