Cool cure, nose cool naočale...

Ocjena:

Autor: T.P.

Modni stil Parižanki vječita je inspiracija za mnoge zaljubljenike u modu, pa je tako i najpoznatija hrvatska stilom Parižanka odabrala francuski brend IZIPIZI
Njezin stil u gradu teško je ne zamijetiti. Dovoljan je jedan pogled na Ines Heli i njenu estetiku i sigurni smo da ćete ju zapamtiti. Njena odjeća kao da je krojena po njoj, a kolekcije u njenom ormaru izgledaju kao da su upravo dostavljene s Elizejskih poljana.
Možda bi nekima zvučalo pretenciozno kad kažemo da je Ines istinska gradska ikona stila, no to su najčešće epiteti kojima ju obasipaju modni urednici i kritičari, novinari i stilisti.
Ines pored stila pazi da niti jedan detalj ne prepusti slučaju pa tako i kada bira naočale pomno pazi da i one odišu francuskim chicom. Njen izbor pao je na klasične IZIPIZI modele i boje koji podižu i najosnovniju kombinaciju, pa u konačnici outfiti izgledaju vrlo sofisticirano.
Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj,  što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.
U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.
Tajna pariškog stila ne prestaje zanimati modni svijet, a ako mu i vi želite biti barem na tragu birajte jednostavnost i spontanost – upravo je to ključ stila koji Parižanke drže u svojim rukama.
Foto: John Pavlish
Model: Ines Heli

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian