Chiara Ferragni nova muza Lancômea

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Najpoznatija modna blogerica i influencerica na svijetu Chiara Ferragni postala je nova muza francuskog kozmetičkog diva Lancômea.

Kada je pokrenula svoj modni blog 2009. godine vjerojatno nije ni sanjala da će polučiti svjetski uspjeh kakav uživa trenutno. Chiara Ferragni koja stoji iza modnog i lifestyle bloga The Blonde Salad, vjerojatno je najpopularnija osoba u blogerskoj sferi što neminovno dokazuje i činjenica da ju je 2017. godine časopis Forbes proglasio 'najmoćnijom influencericom na svijetu'. Njezino iskustvo s društvenim mrežama te komunikacijske i prezentacijske vještine privukle su pažnju akademika te se njezin primjer koristi i u analizama poslovnog uspjeha na Harvardskom sveučilištu, kao uzor koji je poželjno slijediti.
Iskrenost, velika posvećenost, zadovoljstvo i suvremenost riječi su koje odražavaju Chiarinu viziju i životni put te filozofiju koju Lancôme promiče diljem svijeta već više od 0 godina. Nije li stoga potpuno shvatljivo da je osoba koja nadahnjuje i utječe na mnoge pravi  odabir za novu Lancômeovu muzu? Europljanka po stilu i stavu, Talijanka rodom i srcem, a stanovnica Los Angelesa po odabiru, Chiara Ferragni, koja čeka svoje prvo dijete, utjelovljenje je različitih apekata. U suradnji s Lancômeom izrazit će ih, naravno putem društvenih mreža, ali i kroz brojne; još uvijek tajne, projekte tijekom cijele godine.

''Suradnja s Chiarom Ferragni simbolizira našu želju da nadahnemo mlade žene i predstavimo im uzor s kojim se mogu poistovjetiti. Chiarina karizma ne međunarodnoj razini čini je uzorom i utjelovljenjem snažnog duha i suvremenosti, što su vrijednosti koje Lancome smatra veoma važnima. Ponosni smo na suradnju s ovom inspirativnom i utjecajnom ženom koja jednostavno zrači i utjelovljuje profinjeni spoj 'chic' osobnosti i intelekta, potvrđujući da je sreća najbolji odraz ljepote''
- ističe Francoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala.


Ako vam se svidio članak podijelite ga s prijateljima.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian