Chanel: Tri žene za tri torbe

Ocjena:

Autor: moda.hr

'Tri žene za tri torbe' deviza je kojom se vodio Karl Lagerfeld prilikom snimanja nove kampanje za Chanel torbe. Još je tijekom tjedna visoke mode najavljeno kako će se tri nevjerojatne žene naći u ulogama Chanel ambasadorica i zaštitnih lica - američka glumica Kristen Stewart, francuska glumica Vanessa Paradise i model Alice Dellal.

Kristen i Alice utjelovile su zaštitna lica svima već dobro poznatih Chanel modela. Alice je još 2013. godine angažirana u kampanji za Chanel 'Boy' torbu. "Otkako sam otkrila 'Boy', pronašla sam savršen komad za svaki look. Neopterećena i vrlo moderna, to je idealna torba. A sviđa mi se i romantična priča koja je vezana uz nju", izjavila je Alice čiji izgled i karakter savršeno odgovaraju porukama koje 'Boy' torba šalje - androgeno, čvrsto, 'edgy'...
Posebnu vezu Karl Lagerfeld njeguje s glumicom Kristen Stewart koja je ove sezone zaštitno lice kultne '11.12' Chanel torbe koja se pojavila prije Kirstenina rođenja. "Za mene je ova kultna torba poput Chanela, bazni model moderan i atraktivan što su kvalitete koje ne idu uvijek zajedno", izjavila je Kristen o 'svojoj' torbi koja utjelovljuje klasiku koja traje.
Jedini novi model koji stiže iz Chanela je 'Girl' torba za čije je zaštitno lice Lagerfeld odabrao Francuskinju Vanessu Paradis koja je pred njegovim objektivom pozirala tek s novim modelom torbe i raskošnom Chanel bisernom ogrlicom. Torba je inspirirana kultnom Chanel jaknom, pa će sasvim sigurno vrlo brzo postati jedan od najprepoznatljivijih 'high fashion' komada.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian