Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Bravacasa party koji je okupio poznate

Ocjena:

Autor: moda.hr

Zaljubljenici u uređenje interijera i eksterijera okupili se na Bravacasa božićnom druženju

Posljednji ovogodišnji dani odišu blagdanskim duhom, radošću i veselju, a da nam ostanu u još ljepšem sjećanju pobrinuo se poznati magazin koji donosi novitete u uređenju interijera i eksterijera - BRAVACASA! Dvomjesečnik čitateljima donosi najnovije trendove, te otvara ulaze u domove koji će svakome poslužiti kao inspiracija.

No osim što prezentira svjetske trendove, Baravacasa prati i rad na domaćem terenu, stoga ne čude mnogobrojne suradnje poput poput: 4UHA, Soda Arhitektima, Oris kućom za arhitekturu, ali i mnogobrojim pojedincima poput arhitekta Otta Barića koji je projektirao najveći stadion u Dohi, arhitekta Duje Kaliterne koji je zaslužan za kompletan hotelski makeover u Gradu Korčuli, mladog dizajnera Andreja Došena na kojega je u rubrici "Dobra kuća" stavljen i naglasak kao mlade nade arhitekture.

"Svakom uredniku najdraže je kada ga čitatelj pusti u svoj dom i kada mu čitatelj dozvoli da ga inspirira ideja putem magazina. Upravo to je nit vodilja koja me vodi svaki put kada stvaram stranice BRAVACASE. Želja da svakom čitatelju koji kupi naš magazin obogatim život novim idejama, novim prijedlozima i savjetima. Čitatelji to vole i čitatelji nam se upravo zbog toga redovno javljaju. Ovo izdanje radili smo s posebnim žarom jer je tempirano tako da izađe u ovom, najljepšem vremenu u godini. Po reakcijama vidim da smo uspijeli u našem naumu i zato hvala svima na tome", izjavio je glavni urednik Nikola Grbin.

Među prvima su stranice najnovije Bravacase prolistali Kristina Šalinović, Viktor Drago, Lana Mihić, Đurđica Vorkapić, Mirjana Mikulec, Ogi Antunac, Tihana Harapin Zalepugin, Ante Vrban, Duje Kaliterna, Otto Barić i mnogi drugi.
Foto: Zvonimir Ferina


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (2)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian