Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Boudoir, taj čudesan začin...

Ocjena:

Autor: L. Biondić

foto galerija
Već 15 godina Boudoir je čudesni začin sivoj svakodnevici u kojoj živimo. Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević poput pravih virtuoza svakom kolekcijom, svakom revijom osvajaju srca nekih novih romantičarki. One 'stare' i tako su već odavno uhvaćene u delikatnu mrežu njihovih čarobnih kreacija.

Već i minimalna doza njihovih pretjeranih, minuciozno izrađenih, a opet tako nježnih, laganih i prozračnih kreacija daje bajkovitu notu suvremenom životu. Filigranski detalji, slojevitost nježnih tekstura tila, ručno izrađenih ruža koje padaju u slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija, posljednja su crta obrane romantičarki 21. stoljeća.

U jubilarnoj kolekciji brenda Boudoir sve je u detaljima - ručno izrađenima ili otisnutima na materijalima. I u slojevima - tila, čipke, svile! U atriju Klovićevih dvora, pod vedrim nebom prohladne zagrebačke proljetne večeri, pred odabranom publikom pistom su klizile Boudoir princeze, na jednu večer pobjegle iz svojih bajki kako bi sa Moranom i Martinom proslavile 15 godina modnog stvaralaštva.

Nijemi promatrači pokraj piste uživali su u pogledu na njih zadržavajući dah kako ih ne bi preplašili. Uostalom, tko zna kada će fragilne princeze opet uspjeti pobjeći iz svojih bajki. A za one koji nisu bili, ulovio ih je fotoobjektiv, što možete pogledati klikom na fotografiju ispod teksta!

Foto revija: Petar Borovec
Foto javne osobe: Domagoj Biondić

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (9)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian