Bolkica donosi nove jesenske modele

Ocjena:

Autor: T.P.

’Mnogima je ovo najdraže doba u godini. Sve se nekako umiri, više vremena provodimo uz obitelj, a to nam donosi toplinu. Upravo sam tu toplinu kroz nove boje i modele željela prenijeti i u novu kolekciju’’- govori nam dizajnerica brenda heklanih torbica Bolkica, Ivana Bolković.
Jesen nas uglavnom asocira na čaj i tople dekice što definitivno ima svoje čari. Ivanina nova kolekcija je bas kao jesen. Boja ne nedostaje, a njima ukazuje na mekoću koju ovo inspirativno godišnje doba pruža.
Torba je definitivno jedan od ključnih komada u ormaru, pa ni ove jeseni ne izlazimo bez prikladnog primjerka. U najboljem slučaju  to je torba koju poželiš zagrliti. Ivana spretno stvara funkcionalne komade raznih veličina u smeđoj, petrolej plavoj, zagasito zelenoj, bež i oker boji, te one protkane srebrenim nitima.
‘’U svakom modelu prisutna je klasika. To sam ja, to je taj dio mene utkan u svaki Bolkica model. Mijenjam dimenzije, oblik i boju, ali uvijek želim zadržati i taj jedan klasični dio koji sjajno nadopunjuje svako modno rješenje. Ovaj put poigrala sam se raznim materijalima za ručke, pa su one, osim heklane i kožne ili metalne’’, s puno strati objasnila nam je Ivana.
Modna poslastica za sve ljubitelje knjige

Za ljubitelje knjige brend Bolkica ima svršeno rješenje posebna torba/futrola za knjigu. Knjiga se jednostavno prikači i ne vadi se do kraja čitanja. Kako bi torba bila što praktičnija, osim oznake za knjigu ima i pretinac u kojeg mogu staviti kartice, novac ili neke od stvari koje redovito uzmemo sa sobom kod izlaska. Na taj način je uvijek možete imati uz sebe i čuvati od bilo kakvog oštećenja, a uz to je zgodni novi modni dodatak.

Detalje kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku...
Foto: Ana Bolobicchio

Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne