Bojana ludi za ovim torbama...

Ocjena:

Autor: promo članak

Poznata kazališna i filmska glumica zaštitno je lice brenda torbi malaGbag
Nakon što su početkom prosinca predstavile najnoviju kolekciju u Kazališnoj kavani u Zagrebu, dizajnerice domaćeg modnog brenda malaGbag predstavljaju kampanju iste kolekcije. Zanimljive, unikatne torbe visoke kvalitete izrađene su od kože, a naglasak im je na klasiku s malim pomakom. Ulogu zaštitnog lica nove kolekcije izvrsno je utjelovila kazališna, filmska i televizijska glumica i modna ikona, prelijepa Bojana Gregorić Vejzović, koja i inače obožava i nosi njihove torbe.
malaGbag hrvatski je brand iza kojega stoje dvije zagrepčanke, Gordana F. Hubzin i Ksenija R. Vekić. Dvojac koji se savršeno nadopunjuje, u suradnji s obiteljskim obrtom iz Zagreba gdje se ručno izrađuju torbe i dodaci izrađeni od kože, izbacio je redizajn kolekcija Harmony i Elipsa. Nedavno je u proširenoj suradnji izlašla i nova kolekcija koja nosi naziv Sonata. Bestseler brenda svakako je Gbagica, torba u obliku tetrapaka. Gordana i Ksenija veliku pažnju pridaju odabiru koža kao i modelima koji imaju naglasak na klasiku s malim pomakom. Brand malaGbag vrlo je aktivan, prati aktualne trendove s individualnim potpisom u svojim kolekcijama.
Kao velika ljubiteljica mode i jedna od najbolje odjevenih žena na našoj sceni, Bojana Gregorić Vejzović veliku pažnju pridaje upravo torbama. „Ovo je jedna posebna priča za koju me vežu dvije prijateljice Goga i Ksenija. Na tržišnoj vjetrometini drago mi je podržati domaći brend sjajne kvalitete i prelijepog izgleda. Mnoge su kampanje iza mene, ali kad frendica osmisli priču i hrabro krene na tržiste, veseli te njezin uspjeh kao tvoj osobni. Njihove torbe stvarno volim, trenutačno mi se najviše sviđa ova siva malaGbag torba s jedne od fotografija, taman je za dnevne obaveze, uz sve paše, a nije prevelika. Nadam se da ću je možda naći pod borom ovoga Božića“, objašnjava Bojana Gregorić Vejzović.
Kampanja je snimljena u salonu vrhunskog namještaja Themelia, fotografije potpisuje
Karmen Poznić, make up Seka Kožul, za styling je bila zadužena Ines Heli, a produkciju
potpisuje Tomislav Perić. Kolekciju malaGbag možete potražiti na njihovom webshopu
www.malagbag.com.


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.


Komentari (1 komentar)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian