Blistajte poput dive u novoj Lilith kolekciji

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Crvena i zlatna - snažne boje za snažne žene

Proljeće i ljeto 2018. rezervirano je za hrabre žene koje se ne boje istaknuti svoju ženstvenost, a upravo za to je savršena u nova Lilith kolekcija dizajnerice Katarine Baban. Pastelni tonovi i nježne nijanse, te mladenački dizajn bili su donedavno zaštitini znak mladog modnog brenda, no nova kolekcija brenda Lilith odiše pritajenim seksipilom.

Crvena kao boja strasti, vatrenosti, ljubavi i energije, te zlatna koja više nije rezervirana samo za posebne prilike, nego za svaki trenutak kada ne želite proći nezapaženo, nit su vodilja kolekcije namijenjene strastvenim ženama koje se ne boje istaknuti u masi.
Za kolekciju proljeće/ljeto 2018. kampanja je snimljena na ulicama glavnoga grada, što je u nju unijelo fantastičnu dozu energije i stvorila upravo onakvu atmosfera kakvu je i sama dizajnerica zamislila prilikom dizajniranja.

Crvene lepršave haljine s prorezom koje se presijavaju, duge toalete, zlatni gumbi na kostimima koji odišu šanelovskom elegancijom, suknje s resama te zaigrane kratke haljinice, sve to sadrži kolekcija s kojom nećete pogriješiti ukoliko se odlučite zablistati kao diva ili pak zaigrana moderna Lolita.


U nastavku pogledajte čitavu kampanju!

Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian