Bilo jednom u Rovinju

Ocjena:

Autor: t.p.

Matija Vuica predstavlja svoju čaroliju. Modernu bajku o princezi, koja mora napustiti bal prije ponoći, malo prije nego nestane čarolije koja ju je odjenula u predivnu haljinu, i uz princa okreče joj tijek sudbine.
Matija haljinama žabe krastače pretvara u princeze, guske u labudice, a paklene nemani u anđele nebeske i tako već sezonama stvara čaroliju na crvenim tepisima kako u regiji tako širom svijeta. Nova čudo će se ukazati na staru godinu, simbolično dan prije završetka ove, izuzetno zanimljive, uspješne i uzbudljive 2018.
Revija će biti prikazana za odabrano društvo Rovinjskog hotela Monte Mulini, na ekskluzivnoj prezentaciji pod nazivom MV Mulini Capsule Collection/Once Upon A Time.
Dio kolekcije će po održanoj reviji krenuti na putovanje po svijetu, u ruke i ormare nestrpljivih stranih klijentica koje najčešće gledamo na crvenim tepisima svjetskih festivala.
Najavna kampanja, koju potpisuje Viktor Drago, otkriva tek djelić kolekcije. U haljinama Matije Vuice pojavljuje se Greta Grdner, djevojka koja oduševljava svojim ženstvenim retro izgledom.
Iako prvo, Gretino pojavljivanje u domaćoj modnoj kampanji pokazalo se više nego uspješno, te će samo pridonijeti karijeri koju uspješno gradi van Hrvatske već dulji niz godina. Idealno svježe i novo lice, za novo vrijeme koje dolazi.

Foto: Tomislav Valent/Viktor Drago


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian