Bili smo na Avon Digital Divas danu

Ocjena:

Autor: Lucija Josipović

U ovo predblagdansko vrijeme i Avon se prepustio duhu Božića i darivanja te spojem ljepote i mode omogućio Avon Digital Divas dan, posebno druženje za beauty blogerice

Uz suradnju s poznatim modnim brendom Mohito, Avon je jedan dan posvetio blogericama želeći im se tako odužiti za sav njihov trud i vrijeme koje posvećuju svom hobiju, a bez kojeg bi nam svima život i šetanje po bespućima interneta bilo nezamislivo, zar ne? Njihovi postovi, recenzije, priče o proizvodima, modni stajlinzi privlače nas svaki dan, a vjerujemo i olakšavaju odabir jer ono što ih čini posebnim jeste njihovo osobno mišljenje i priča iz vlastite perpektive.
Beauty blogerice uživale su u Avon Digital Divas danu

Avonova kozmetika i modni detalji neizostavan su dio tih blogerskih priča, pa je tako i ovaj poseban Digital Divas dan započeo veselim druženjem, pa čak i uz poneku igricu. Uz proslavu 130 godina Avona svi smo se podsjetili koliko je važno osnaživanje žena, a koje je u Avonu prisutno od samih početaka: od prve Avon Lady i pružanja podrške ženama i prije nego su imale pravo glasa do najveće kompanije direktne prodaje kozmetike koja i danas ženi omogućuje stvaranje karijere i uštede.
Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja Avona za Hrvatsku i Sloveniju

I posebna gošća Dunja Tadić koja je svoj Ženski rokovnik pokrenula i dovela do današnjeg uspjeha, kako kaže "ne sama, nego uz podršku čak 50-ak žena koje su kroz sve ove godine uvijek bile tu negdje, uvijek pomogle, podržale, koje svaki dan dokazuju da žena ženi nije vuk" oduševila je i nadahnula blogerice pokazujući kolika je snaga žene.
Dunja Tadić, autorica i vlasnica brenda Ženski rokovnik

Za idealan blagdanski ugođaj pobrinulo se i predstavljanje "celebration" kolekcije modnog brenda Mohito
: sequin svjetlucavo i saten u haljinama, sakoima, suknjama i modnim dodacima posebno se izdvajaju u novogodišnjoj kolekciji. Kompletna modna priča osmišljena je u kreativnom centru Mohito brenda i trenutno se nalazi na policama njihovih dućana, a oduševljava sve žene svojim zanimljivim dizajnom i pristupačnim cijenama.
Avon make-up desk s božićnim i novogodišnjim novitetima

Za savršen spoj mode i ljepote pobrinula se Irena Herceg, makeup artist i beauty coach koja je Avonovim make-upom upotpunila Mohito look-ove te tako djevojkama omogućila pravi ugođaj i uživanje u modnoj priči koja je slijedila: Mohito dućan u Avenue Mall-u tu je subotu bio prava modna kulisa kreativnosti, profesionalnog fotkanja i centar uživancije za naše beauty blogerice.

Cijelu modnu priču, novogodišnje kombinacije koje su blogerice same osmislile, donosimo vam već u četvrtak!


Foto: Željka Molnar


Ako vam se svidio članak. molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian