Beskrajno romantična bridal kampanja Neba

Ocjena:

Autor: L.B.

Povratkom u doba romantizma, modna kuća Nebo predstavlja poetičnu i romantičnu kolekciju vjenčanica

Iako već sezonama stvara bajkovite vjenčanice,  modna kuća s 25-godišnjom tradicijom po prvi put predstavlja svoju kampanju vjenčanica. Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u najnovijoj kolekciji vjenčanica.

Kampanja "Doba romantizma" sa sobom nosi snene, nostalgične prizore, a ključna riječ nove kolekcije jest Povratak - povratak u doba romantizma, u vrijeme nježnosti jer romantizam je uistinu, drugo ime za čežnju i slutnju. Raskošne svilene haljine, dražesne gospođice, brižne i drske kao da prizivaju slike tajanstvenih dana prohujalih s vihorom, romanse nikad ispričane, nehajne draži kojima odgovaraju nehajne želje...
Slike su to koje se izmijenjuju u 'slow motionu' dok promatramo metre i metre prozračnih tkanina što se obavijaju u neodoljivu siluetu, pa se slijevaju u naborima i volanima milujući tijelo svojom podatnošću. Spoj elemenata prošlih vremena uz suvremen modni izričaj doveo je do kolekcije  koja je istovremeno moderna i uronjena u prošlost, odiše filozofijom romantizma čeznutljive i nadrealne ljepote, a prednost se daje fantaziji i izražavanju emocija.

Samozatajna ženstvenost uz dašak drame, stil je koji podsjeća na minula vremena u kojima bi se lako mogli zamisliti kao heroine iz povijesnih romana - odvažne, koketne i strastvene. Kolekcija izrađena od delikatne svile, birane čipke i efektnog tila odiše dojmom elegancije, djevojačke suzdržanosti i nježnosti, detalji su minimalni, struk je naglašen, a silueta ženstvena i senzualna.
Uz razne nijanse bijele, iskorak je u puderasto rozoj ili rumenilo boji u kojoj nabori na haljini izgledaju još i nježnije, a cjelokupni dojam upravo je jednostavan i melankonično dražestan. Oslobođena suvišnih detalja ova će kolekcija osvojiti one koje jedan od najljepših dana u životu žele provesti nesputane i sretne, no sigurne da su baš one romantične junakinje svog dana.

Kada su u pitanju custom made vjenčanice atelier modne kuće NEBO na adresi Rudolfa Kolaka 12 svakako postaje nezaobilaznom destinacijom.


U nastavku pogledajte čitavu bridal kampanju modne kuće NEBO za proljeće 2017.!
Dizajnerica: Ana Brajković
Fotografija: Silvija Dogan
Modeli: Katya (Colors model menagement), Sara Dj. i Ana C. (Talia model)
Make up: Petra Sever
Kosa: Mijo Majhen
Nakit: Irena Vučinić JeweleryAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne