Becha se potvrdila na Milano Fashion Week-u

Ocjena:

Autor: T.P.

Hrvatska dizajnerica Božena Bratović Smolić s brendom Becha predstavila se na Milano Fashion Week-u kolekcijom  SS2020 SEASHELL. Kolekcija prepuna elegantnim komadima inspirirana je dubinom i ljepotom mora.

Predstavljena je u sklopu Emerging talents Milan, platforme uvrštene u službeni kalendar FWO (Fashion Week Online) i svojom formom specijalizirane je za mlade dizajnere, platforma je u fokusu eminentnih modnih magazina zbog konstantno visokih organizacijskih i produkcijskih standarda, te kvalitetnih i perspektivnih izlagača.
Inspiracija i nit vodilja recentno predstavljene kolekcije pronađena je u moru i morskim dubinama koji su interpretirani kroz volane i nabore spojene u valove s fokusom na luksuznu liniju odjeće.
Materijali korišteni u kolekciji su bijela koža kombinirana sa svilenim žoržetom, biserno zlatni svileni plise i plavi organdi koji je i centralni motiv kolekcije. Modeli su kompletno izrađeni ručno, a posebna se pažnja pridavala detaljima. Hlače, bluze i sakoi uz bajkovite haljine upotpunili su kolekciju kojom dizajnerica hrabro otvora vrata talijanskog modnog tržišta.

Sjajne modele kolekcije pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian