BIOREPAIR®, zubna pasta koja popravlja dok četkate!

Ocjena:

Autor: promo članak

Biorepair® je inovativna linija proizvoda za njegu zubi i usne šupljine za djecu i odrasle s "pametnom" formulom - microRepair® česticama, koje prilikom svakog četkanja ili ispiranja stvaraju biomimetrički zaštitni sloj, koji izvrsno prianja uz caklinu zuba i štiti je od erozije, plaka, kamenca i nastanka karijesa.

Biorepair® proizvode za njegu zubi i usne šupljine potražite u dm prodavaonicama

Zdravlje počinje u ustima, a zdrava caklina je rješenje za zdrav i lijep osmijeh pa higijeni usne šupljine treba posvetiti posebnu, svakodnevnu pažnju. Tijekom desetogodišnjeg istraživanja na Sveučilištu u Bologni, prof. Norbert Roveri sa svojim je timom patentirao microRepair® čestice, slične zubnoj caklini, koje brzo i učinkovito, na prirodan način, pomažu u zaštiti zubi.

Biorepair® zubna njega sadrži microRepair® formulu te pri svakom pranju zubi ili ispiranju usne šupljine stvaraju biomimetrički sloj uz caklinu kako bi je zaštitili od erozije, spriječili nastanak plaka, kamenca i karijesa. Dodatna prednost Biorepair® proizvoda je da ne sadrže štetne tvari poput fluora, titanijeva dioksida, SLS-a i parabena, čime se posebno preporučuju djeci, a inovativna formula djeluje brzo i učinkovito.


Linija Biorepair® proizvoda uključuje šest zubnih pasti, vodicu za ispiranje usne šupljine i četkicu za zube.

BIOREPAIR PASTE ZA ZUBE ZA DJECU

Biorepair® Junior pasta za zube jagoda 50ml štiti od karijesa i čini zube jakima i zdravima. Ovo je jedina pasta za zube koja sadrži microRepair®, a koji djeluje protiv karijesa i jača zubnu caklinu. Njezina specijalna formulacija je posebno nježna jer ne sadrži: flour, titanijev dioksid, Sodium Lauryl Sulfate i parabene.

Preporučuje se i za remineralizaciju zubne cakline tijekom nošenja aparatića. Ekstrakt jagode ima okrjepljujuća svojstva i hranjive tvari za desni. MPC 16,90 kn
Biorepair® Junior 7-14 god. pasta za zube 75ml štiti od karijesa, čini zube jakima i zdravima te pomaže zaštititi i održati desni zdravima. Ovo je jedina pasta za zube koja sadrži microRepair®, koji djeluje protiv karijesa i jača zubnu caklinu, te vitamin E koji je antioksidans i štiti desni i održava ih zdravima. Njezina specijalna formulacija je posebno nježna jer ne sadrži: flour, titanijev dioksid, Sodium Lauryl Sulfate i parabene.

Preporučuje se i za remineralizaciju zubne cakline tijekom nošenja aparatića. Ekstrakt mente ima antiseptičko i osvježavajuće svojstvo. MPC 21,90 kn

BIOREPAIR PASTE ZA ZUBE ZA ODRASLE

Biorepair® Active Shield Oral care PRO 75ml pasta za zube predstavlja inovativnu formulu koja sprječava nastanak i razvoj bakterija zahvaljujući kombiniranom djelovanjem cink PCA sustava - aktivni sastojak koji djeluje na bakterije iz usne šupljine, i ksilitola koji smanjuje koncentraciju bakterije Streptococcus mutans koja je glavni uzročnik karijesa.

Osim toga, ova zubna pasta sadrži microRepair® koji popravlja mikro oštećenja zubne cakline i na taj način štiti od penetracije bakterija. MPC 29,90 kn

Biorepair® Fast Sensitive Repair 75 ml pasta za zube smanjuje osjetljivost zubi, štiti od karijesa, uklanja i sprječava nakupljanje kamenca, zatvara kanaliće te na taj način sprječava toplinske podražaje, sprječava eroziju zubne cakline te gubitak prirodne zubne bjeline.

Ovo je jedina pasta za zube koja sadrži microRepair®, a koji djeluje protiv karijesa i jača zubnu caklinu. MPC 29,90 kn

Biorepair®PRO WHITE 75ml pasta za zube vraća prirodnu bjelinu zubi, štiti od karijesa, sprječava nakupljanje kamenca, sprječava eroziju te osvježava dah.

Ovo je jedina pasta za zube koja sadrži microRepair®, a koji djeluje protiv karijesa i jača zubnu caklinu. MPC 29,90 kn

Biorepair® Total Protective Repair 75 ml pasta za zube popravlja površinu cakline, štiti od karijesa, sprječava plak, uklanja i sprječava nakupljanje kamenca te osvježava dah.

Ovo je jedina pasta za zube koja sadrži microRepair®, a koji djeluje protiv karijesa te jača zubnu caklinu. MPC 29,90 kn

BIOREPAIR VODICA ZA USTA I ČETKICA ZA ZUBE

Biorepair® vodica za ispiranje usta u sticku 12ml x 12 kom štiti i obnavlja zubnu caklinu, smanjuje osjetljivost zubi i štiti desni zahvaljujući microRepairu®. Sprječava plak, kamenac i karijes zahvaljujući Cink PCA sustavu.

Sadrži 12 jednokratnih doza spremnih za korištenje koje osiguravaju brzu i pravilnu oralnu higijenu, kada god je potrebno. Nema potrebe za  vodom, pastom za zube ili četkicom za zube! MPC 29,90 kn

Biorepair® četkica za zube zahvaljujući inovativnom principu nagnutosti prema naprijed omogućuje efikasnije čišćenje zubi i odstranjivanje do 90% više plaka.

Ova četkica omogućuje šire četkanje zubi te je kontakt između vlakana četke i zubi maksimalan, što povećava snagu čišćenja. MPC 14,90 kn


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (3 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian