BFF-ovkama najbolja je Lilith by Katarina Baban

Ocjena:

Autor: t.p.

Lilith by Katarina Baban ''Autumn18'' kolekcija donosi duh ženskog prijateljstva i zabave.
Svaka se princeza voli zabaviti s prijateljicama, a i usput potražiti potencijalnog princa, stoga su joj neophodno potrebne haljine. U novoj jesenskoj kolekciji kao stvorenoj za spomenute prilike pronaći ćete idealne koktel haljinice, romantične svilenkaste haljine te duge svečane haljine. Šljokice, til, resice, neizostavni su dio ormara svake trendseterice stoga ih u novoj kolekciji Lilith by Katarina Baban ima na pretek.
Uobičajena Lilith romantična estetika pastelnih nijansi je za ovu sezonu dobile pojačanje u modelima žarko ružičaste kao stvorenima za dnevne-vikend izlaske na kavu ili čaj u društvu najboljih prijateljica. Modeli u crnoj idealno će funkcionirati u svečanim prilikama ili dominirati za večernjih izlazaka i provoda.
''Ovom smo kolekcijom željeli postići ugodu u nježnim materijalima i neopterećujućim krojevima. Lepršavost i poletnost koju svaka žena treba osjećati prilikom nošenja omiljenih komada. Na kraju krajeva, recept za ženstvenost i seksepil leži upravo u tome da se žena osjeća dobro u svojoj koži/haljini.'' - naglasila je Katarina Baban.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian